Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj mój syn rzucał petardy na marszu niepodległości

Polecane posty

Gość gość

A konkretniej typu korsarze, uważał, żeby nie rzucać pod nogi. Kibice i narodowcy cieszyli się w reakcji na te wybuchy :) Szczególnie z ŁKS (szili w takich białych czapeczkach zwartą grupą). Ogólnie jak co roku - od kiedy rządzi PiS - atmosfera była familijna i spokojna, obyło się bez policyjnych prowokacji i cieszcze się, że mogliśmy z synem uczestniczyć w tym wydarzeniu. Aha, synek chodzi do 3 klasy szkoły podstawowej. "Roman Dmowski - wyzwoliciel Polski!"

Gość gość
Żenująca prowokacja

Gość gość
żadnej prowokacji wczoraj nie było barani łbie!

Gość gość
Ciemnoto z 10:49- prowokacją jest ten denny wpis o kibicach z ŁKS i petardach.

Gość gość
ale przecież kibice ŁKS też rzucali petardy, odpalali race, a na moście nawet jakąś flagę zaprezentowali pobili jeszcze Widzew w trakcie, więc gdzie tu prowokacja?

Gość gość
mój synek też sobie rzucał petardy na marszu, jedna odbiła się od kombatanta i strasznie zaczął się drzeć ;/ ja nie wiem, że ludzie starsi są kompletnie niewrażliwi na dobrą zabawę najmłodszych. Z tego co się orentuje Marsz Niepodległości powinie budować jedność, także międzypokoleniową a tu już darcie ryja o niewinną petardę. Tak jakby za czasów tego dziadka nie było eksplozji i jak tak mu przeszkadzają to ciekawe jak na tej wojnie walczył? Na następny rok już na MN się nie pojawimy.