Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent

Polecane posty

Gość gość

Heej! Pomozcie mi z prezentem. Mam chlopaka ktory ma 25 lat interesuje sie samochodami i ma totalnie wszystko. Totalny brak pomyslu,to ma byc prezent na mikolaja. Wiem ze troche czasu jest jeszcze ale nie lubie robic tego na ostatni moment :D

Gość gość
kup mu gacie

Gość gość
Nie wiem, ile kosztowałaby taki prezent, ale może, skoro chodzi o auta, to fajnie byłoby zafundować mu jakiś mini rajd po trudniejszym terenie z pilotem. Albo ćwiczenia z kontrolowanym poślizgiem? Ja swojemu partnerowi sprezentowałam konsultację u trenera na www.igortreneronline.pl, ale on cały czas męczył, że chciałby coś ze sobą zrobić. Więc to był dla niego dodatkowy bodziec. A może jakiś wspólny sport, gdzie oboje byście się wyszaleli? Tunel aerodynamiczny? Pomyśl :)

Gość gość
Ten tunel fajna sprawa tylko ze ja jestem dopiero w trakcie robienie prawka wiec musialabym mu zdradzic to wczesniej zeby nas tam zawiozl :D

Gość gość
Haha, a nie ma Was kto podwieźć? Może ktoś by się znalazł? I pomógł w niespodziance :)

Takie voucher na tor szybkiej jazdy byłby super pomysłem :) Ale może trochę odbiec od schematu i dać mu coś innego. Zainteresować go jeszcze jednym hobby żeby mieć możliwość kupowania mu prezentów z większej puli. Może coś ze sprzętu muzycznego, takie coś na pewno bym mu się spodobało https://www.studiopro.pl/cdj-900-nxs-odtwarzacz-cd-pioneer,3,29683,24233 ale nie spodziewam się, że nie przewidywałaś tego budżetu na Mikołajki :) ale naprawdę warto zastanowić się nad dodatkowym hobby :)

Gość gość
Może alkomat :) też mam faceta maniaka motoryzacji, zreszą pracuje jako zawodowy kierowca, więc robi setki kilimetrów, sam wspominał że chciałby alkomat, popytałam poszukałam i kupiłam alkohita x50, oczywiście dostanie go w swoim czasie ;) ten alkomat ma aż 3 lata gwarancji na sensor i bez obaw to nie chińszczyzna

Gość Pani Kalina
A inne alkomaty tego producenta? Bo przegladałam ich stronę i allegro i widzę, że mają różne opcje cenowe. Czy warto np. kupić ten x8?

Gość berso
alkomat to spoko prezent, tylko nie warto mocno na nim oszczedzać, ale już za 400-500 zł można kupić już fajny sprzęt, tutaj może komuś się przyda zestawienie http://www.alkomat.com/porownanie.htm

Gość Pani Kalina
Dzięki za ranking. Bardziej mi się podoba ten model x8 - wygląda na nowszy typ, a jednak bardziej polecany jest alkohit x5. Z czego to wynika?