Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

botoks Vegi

Polecane posty

Gość gość

Kto był oglądał jakie wrażenia?

Gość gość
Byłam, widziałam, dla mnie żenada. Żałuję zmarnowanej kasy i czasu. Lepiej byłoby te pieniądze oddać jakiemuś żulowi na wino.

Gość gość
Mi się bardzo podobał. Daje do myślenia, prezentuj***ardzo czarny humor. Osoby o ograniczonym postrzeganiu świata wezmą to za denny.

Gość gość
Niestety cała prawda ta najgorsza została pokazana w filmie. Po wyjściu doceniłam bardziej tym kim jestem i życie. Aborcja to największe zło. Vega pokazał patologię, na szczęście do niej nie należę.

Gość gość
Byłam dokładnie wczoraj w kinie. Mocny film, momentami bardzo mocny, ale podobał mi się. Nie rozumiem tej nagonki na niego. Ludzie nie wiem czemu nie rozumieją, że te pokazane sprawy naprawdę się w życiu dzieją. On nie owijał w bawełnę, jak to prawie wszyscy robią, tylko zwyczajnie wyłożył kawę na ławę. Momentami było mi prawie słabo, ale takie jest życie i niestety nic tego nie zmieni.

Gość gość
Stek bzdur i manipulacji. Dobrze, że za bilety ktoś inny zapłacił, bo bym się wściekła jakbym z własnej kieszeni na to g*wno straciła...

Gość gość
gość dziś Stek bzdur i manipulacji. x Obyś się nigdy nie przekonała na własnej skórze, że jest na odwrót.