Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co mam zrobić

Polecane posty

Gość gość

Jestem 24 latką, w czasach nastoletnich nie miałam kompleksów, ale potem mi coś odwaliło i zaczęłam mieć niską samoocenę. Dopiero nie tak dawno temu ciut znormalniałam i dostrzegłam, że podobam się niejednemu facetowi, były zaproszenia na randki od kolegów ze studiów czy nawet prośby o numer na ulicy. Nic szczególnego z tego nie wychodziło. Ale nadal moja samoocena nie jest wysoka. Rok temu poznałam chłopaka - z nadwagą, nieurodziwy, ale dałam mu szansę. Oczywiście się zabujał (często miałam ten problem nawet z kolegami) i to mocno, po wahaniu zgodziłam się z nim być. Zapytacie - dlaczego? Bo dobrze nam się gadało i dawno z kimś nie byłam. Liczyłam, że się ułoży, ale się nie ułożyło. Nie przeszkadza mi jego nadwaga (naprawdę nigdy nie zwracałam jakiejś znacznej uwagi na wygląd) etc, ale mimo to nadal nie jestem w stanie poczuć do niego coś więcej. On jest naprawdę fajny, mogę na niego liczyć, ale żałuję, że nie zostaliśmy przyjaciółmi. Poznałam 3 miesiące temu chłopaka, który mnie od razu zauroczył. Zwyczajny chłopak, ale z wielkim sercem (Chociaż tu pewnie wiele czynników miało wpływ na to, że mi się spodobał, tak jak z moim - jest uczciwym człowiekiem, ale jakoś nie ma miłości z mojej strony). Odniosłam wrażenie, że ja jemu też się podobam, ale niedługo później poznał mojego faceta. Od tamtej pory zaczął być dla mnie inny, jakby lekko poirytowany i unikał mnie. Boli mnie to jak cholera, bo mimo wszystko i tak mam wrażenie, że on by mnie juz nie chciał. Cały czas mam w głowie, że na koniec skrzywdzę wszystkich i zostanę sama. Nie wiem, co robić.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować