Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napiszcie dlaczego tak czy nie

Czy jest sens jeszcze szukac faceta, meza bedac 33 l kobieta?

Polecane posty

Gość napiszcie dlaczego tak czy nie

pytanie do normalnych ludzi.

Gość gość
Ja mam 30 i juz miałam męża. Nie polecam :) nie widzę szans by być jeszcze z kimś. Pogodziłam się ze będę sama

Gość gość
Lepiej być samemu - facet dojrzały.

Gość gość
zalezy jaka jestes osoba, ja np ozenilem sie w wieku 32 lat z 28 letnia Tajka, ona byla dziewica, poznawalem mase Polek w tym wieku, nic dziwnego ze byly same - material przechodzony

Gość gość
gość dziś co sprawilo ze doszlas do takich przemyslen, rozwin swoj przypadek

Gość gość
Jako kobieta uwazam, ze nie. Faceci szukaja teraz ok 10 lat mlodsze kobiety, a kobiety 30+ wyzywaja od "próchna". Znalezienie normalnego mezczyzne na meza, do tego wolnego chcacego slubu, ktory bedzie kobiete 33 l szanowal chyba graniczy z cudem.

Gość gość
bzdury , mam 38 lat i chciałbym kobitkę w moim wieku lub starszą. najlepiej z ciałkiem i diablice w wyrku.

Gość gość
Ale po.co maz.?? Mieszkanie.praca dzieciakani jest git..nie potrzeba typa w chacie..ja mam.nie polecam..zrizumialam kolo 40

Gość gość
Zależy jakiego chcesz faceta, bo jeśli normalnych, uczuciowych, wiernych to będzie ci trudno spotkać takiego faceta.

Gość gość
W normalnym zyciu mezczyzni zwracaja uwage na mase aspektow jesli szukaja kobiety,a na tym forum walkuje sie jedno w kolko "dziewictwo" (brak dziewictwa=towar przechodzony). To chyba prawiki takie rzeczy wypisuja, a nawet nie chyba tylko na pewno, bo maja sami kompleksy, ze sa niedoswiadzceni dlatego obrazaja kobiety, ktore juz wspolzyly z milosci. Jak rozmawiam z ludzmi w realu to wiele rzeczy jest poruszanych a na pewno nie czy kobieta jest czy nie jest dziewica. Szczerze to zaden facet jeszcze nawet nie napomnknal o tej kwestii przy wyborze kobiety czy opowiadaniu o kobietach. Prawikow wypowiedzi nie sa obiektywne co do zycia w realu, a na tym forum jest ich pelno i wypisuja jakies brednie ktore nijak maja sie do rzeczywistosci i to tego co mysla mezczyzni.

Gość gość
Nie każdy facet szuka młodszej sa tacy co szukają starszej :)

Gość gość
Normalnego, takiego co gdy mi zasadzi to żeby mi gały wychodziły na wierzch :-) ...i tak kilka razy dziennie i kilka razy w nocy

Gość gość
dziewice chca tez doswiadczeni mezczyzni

Gość gość
gość dziś [16:53 Bardzo mąż mnie zawiódł. Oszukał manipulowal. Nie umiem zaufać i nie wierzę że są fajni porządni samotni faceci z wyższej polki. A nie chce być z kimś tylko po to by kogoś mieć. Inwestuje w siebie w pracy w dziecko. Nie wierzę w szczęśliwy związek

Gość gość
gość dziś x zaskocze cie ale jak faceci gadaj miedzy soba to inaczej traktuja kobiety do roochania a inaczej na zony, maja dla nich inne standardy

Gość gość
Ale po.co maz.?? Mieszkanie.praca dzieciakani jest git..nie potrzeba typa w chacie..ja mam.nie polecam..zrizumialam kolo 40

Gość gość
Dziewczyno w Twoim wieku szukac nie warto. Facet sam sie znajdzie, ale ty facecie, ktory zakladasz te idiotyczne tematy na forum: IDZ SIE LECZYC PRYMITYWNY I ZAKOMLEKSIAY DEBILU I PRZEGRANCU.

Gość gość
na żone tylko dziewica

Gość gość
Faceci z wyższej półki nie szukają rozbitych 40-letnich mamusiek po innym facecie... Następna królewna, powodzenia życzę :-D

Gość gość
Szczerze i bez złośliwości. Skoro nie znalazłaś do wieku 33 lat to znaczy że coś jest nie tak.

Gość gość
Eeee tam... w końcu dociera do każdej że zaje/bisty królewicz na którego czekały się już nie zjawi i zaczynają szukać wśród tych których spuściły na drzewo :-P

Gość gość
Napisz do chłopaków do wzięcia, nie wszyscy z nich celują w młode dopeczki ;-)

Gość gość
Dlatego pogodziłam się już z samotnością. Mam 30 lat dziecko mieszkanie prace. Wszystkiego mieć nie można więc wole mieć zdrowie i to co mam niż faceta. Jak mam się dolowac ze to moja wina ze maz odszedł ze coś z mną nie tak a ja mogę liczyć tylko na wypierdki bo lepsi wola młodsze to wolę być sama już zawsze.

Gość gość
Ja wole starsze kobietki

Gość gość
Ale jak zamierzasz szukać faceta? Jak typowa Polka-kretynka, czyli siedząc w domu i czekają aż sam spadnie z nieba? Umiesz się wykazać inicjatywą, sama poderwać?