Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na imprezkach

Polecane posty

Gość gość
rozmawiasz z dwoma kobietami... poza tym ona jest tylko w twojej głowie

Gość gość
1.Kluby i puby są po to aby zarabiać kasę 2.Kasy najwięcej zarobią na alkoholu. 3.Najbardziej porządną klientela są faceci po 25 roku życia, którzy mogą dużo przepic. 4. Powiedzcie takim facetom że laski tańczą na barze a beda walili drzwiami i oknami. 6. Mało seksowne i dretwe kobiety nie są mile widziane w klubach, bo ani to dużo przy barze nie zostawi, ani facetów nie przyciągnie.

Gość gość
widać, ze do klubów i pubów nie chodzisz, nikt nie chce pijanych idiotek na barze bo mogą przynieść szkody, a widok wcale nie jest seksowny. Jak ktoś chce przyciągnąć widownię to płaci tancerce

Gość gość
Ty zapewne wiesz co podnieca facetow bardziej niz oni sami.

Gość gość
Wiem jak ludzie bawią się w dobrych klubach - piją, tańczą, socjalizują się, podrywają, ale nikt nie tańczy na stołach. Jak tylko ktoś osiągnie ten stan upojenia to ochrona go/ją wyrzuca tak jak ludzi którzy zaczynają wymiotować - żeby innym nie psuć zabawy. Widać, że to o tańczeniu na stole to tylko twoja fantazja - pijana kobieta w szpilkach nawet nie utrzyma równowagi na stole, poza tym w interesie klubu jest żeby się idiotka nie przewróciła i nie połamała (bo odszkodowania).

Gość gość
Dokladnie! Jesli ktos mi sie podobal na imprezie to owszem, pogadac przy drinku i potanczyc (czasem nawet prowokacyjnie) bardzo chetnie, ale nikt nie skacze po stolach i barze jak malpa :D przejdz sie w jakies fajne miejsce to sie przekonasz, bo na razie to widac ze chyba nigdzie nie byles

Gość gość
hehe

Gość gość
ciekawe co ma wspólnego tańczenie na stołach i barach do życia uczuciowego?

Gość gość
moja koleżanka zorganizowała bardzo fajną imprezę. Oczywiście goście, jedzenie i prezenty były mega. Ale mnie osobiście urzekły te wszystkie dekoracje, tyle balonów, konfetti i serpentyn to chyba nigdy w życiu nie widziałam. Jak zapytałam skąd to wszystko wzięła to powiedziała że na https://godanparty.pl/ mają wszystko do organizacji imprez :)