Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prostytuowałam sie , czy mam szanse ułożyć sobie życie?

Polecane posty

Gość gość

Umawiałam sie na spotkania ... Było ich 4 ale jednak były Czy mam szanse założyć rodzine? Rozstałam sie z chłopakiem bo czułam ze na niego nie zasługuje mimo ze bylismy zakochani twierdzil ze czuje ze cos ukrywam przed nim i zachowuje sie nienaturalnie a ja zaczelam sie odsuwac od niego popadajac w apatie Czuje sie gorsza od innych kobiet Zaczelam pić tesknie za nim Czy tak bedzie z kazdym zwiazkiem?

Gość gość
Chyba nie Jak czujesz sie tym skrepowana to tak bedzie zawsze

Gość gość
Masz za swoje

Gość gość
Szukaj męskiej kur/wy oni też pewnie by chcieli mieć żony, będziecie do siebie pasowali idealnie, praca będzie was łączyć a nie dzielić :-)

Gość gość
Weź, nie chcę męża szmaty którą bym gardziła, chcę wartościowego, porządnego, wiernego mężczyznę, każdy zasługuje na drugą szansę :-(

Gość gość
To weź alfonsa

Gość gość
Tez uprawialam seks za kase i przed ślubem i po ślubie. Mam wiernego, kochającego męża i dwojkę dzieci :) Maz oczywiscie nie wie o moicg przygodach ;) Po co sobie tym w ogole glowe zawracasz?

Gość gość
Zj****y łeb miałaś, masz i będziesz miała bo z patologii się nie wyrasta :-) To skrzywienie psychiczne :-)

Gość gość
Najważniejsze,że z tym skończyłaś i myśle,że masz szanse ułożyć sobie życie tylko najpierw wybacz sobie . Moja koleżanka rozeszła sie ze swoim mezem bo " poznał" panią w agencji towarzyskiej,w agencji umawiali sie "na randki".Dzisiaj ta pani jest jego żoną :)

Gość gość
nawet Jezus nie potępił prostytutki POD WARUNKIEM, że nie będzie już tego robić. Więc i ty głowa do góry, ale więcej tego nie rób. Wyspowiadaj się, zadośćuczyń Bogu i bliźniemu i zamknij ten rozdział.

Gość gość
Raczej Jezusa nie spotka a i On się z nimi nie żenił :-D

Gość gość
Każdy ma szanse. A mimo tego co kiedyś robiłaś możesz być wspaniała wartościowa osoba.

Gość gość
Faceci wolą lepiej wykształcone