Gość gość Napisano Listopad 12, 2017 Niedawno badania wykazały u mnie dosyć mocno podwyższony poziom prolaktyny(jeszcze ok 2 mies temu był prawidlowy) Endokrynolog odrzucil problemy z tarczycą i zlecil rezonans,aby sprawdzic czy nie jest to gruczolak przysadki.Do rezonansu jeszcze trochę czasu,a tak na prawdę zaraz po dowiedzeniu się o wysokiej prolaktynie,spoznia mi się okres,zawsze mialam dosyc nieregularne miesiaczki,natomiast nigdy nie spoznial sie az tak bardzo.Pare razy bolało mnie juz podbrzusze jak na okres przy ciaglym poczuciu suchosci w pochwie i bialym,nieplodnym sluzie.Do tego dwa razu zauwazylam u siebie sluz bardzo delikatnie podbarwiony krwią,prawie niezauważalnie. Moje pytanie brzmi następująco: Czy te plamienia,spozniajacy sie okres itd są spowodowane podwyzyszona prolaktyną czy może implantacją zarodka,gdyż niedawno uprawiałam seks analny z moim partnerem bez zabezpieczenia i w pewnym momencie poczulam,ze coś nagle spłynęło do pochwy,natomiast mogłbyć to lubrykant. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach