Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joolkaaa

facet nie do ogarnięcia

Polecane posty

Gość joolkaaa

Hejka, mam problem ponieważ nie umiem za nic rozgryźć pewnego faceta w którym jestem zakochana. Znamy się długo, ostatnio byliśmy się spotkać, piszemy ze sobą non stop, byliśmy umówieni do kina na konkretny dzień i tego dnia on do mnie nic nie napisał. Ja też się nie odezwałam i trwa to już tydzień. Poczułam się strasznie olana, zero wytłumaczenia z jego strony. Jeśli chodzi o kino to faktycznie ja mu je zaproponowałam żeby jechać, on za to zaproponował datę, więc myślałam że w ten dzień napisze a tu cisza. Chciałabym się do niego odezwać ale honor mi nie pozwala, nawet nie wiem co miałabym napisać po tylu dniach a z drugiej strony tak cholernie za nim tęsknię. Dodam że zaprosił mnie ostatnio na wesele które ma się odbyć za dwa miesiące, powiedział mi dwa razy że jest nieśmiały no i wiem też że jemu chyba na mnie zależy ale no, on jest tak bardzo nieokreślony. (mamy po 20 lat)

Gość gość
dlaczego piszesz nie do ogarnięcia? Umówił się, nie przyszedł, nie przeprosił, nie odzywa się. Po prostu c**a, a nie facet, daruj go sobie.

Gość gość
Autorko, spróbuj odezwać się do niego- NAPISZ- tak niezobowiązująco "co słychać" itd... Jeśli się nie odezwie- to sobie odpuść.

Gość gość
I słusznie że honor Ci nie pozwala. On moze kręcić też z inną i byćmoże zapomniał że był z Tobą umówiony. Dla mnie to jasny sygnal-nie zależy mu. A odzywa się, gdy akurat nie ma innych opcji na spędzanie czasu. Nie odzywaj sie

Gość gość
Jaką drugą? Co miał zrobić, napisać czy to zaproszenie do kina jest aktualne, czy mu nadal chce postawić? To by dopiero chamstwo było :-P

Gość gość
gość dziś dlaczego piszesz nie do ogarnięcia? Umówił się, nie przyszedł, nie przeprosił, nie odzywa się. Po prostu c**a, a nie facet, daruj go sobie. X Niesmialy moze nie zadzwonic czy zagadac w realu szczegolnie jako pierwszy ale.napisac sms do kogos kogo sie juz zna? Dziewczyno on nie jest niesmialy tylko pewnie gra na kilka frontow. Mowie to tobie jako spokojny mezczyzn kawaler rowniez jako 20latek niesmialy.

Gość gość
gość co dokładnie masz na myśli ?

Gość gość
To ja wyzej zgadzam sie z tym co zacytowalem czyli z gosc 18:57

Gość gość
19.00 kolejna paniusia bez godności