Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za jakie słowa odeszłybyście od męża partnera

Polecane posty

Gość gość

??? Usłyszałam takie słowa, że nie mam ochoty patrzeć na swojego....

Gość gość
nie tylko za słowa bym odeszła ... chodzi o ogólny brak szacunku do mnie, do rodziny, brak kultury, wulgaryzmy, itp. Po co mi taki ciul...?

Gość gość
A jakby Wasz facet powiedział, że macie rozj*** pizdę i nikt nigdy Was nie zechce? Był pod wpływem % ale to go nie tłumaczy...dla mnie jeszcze gorzej:-(

Gość gość
No to powinnaś mu pokazać, że a właśnie, że cię ktoś zechce. Właśnie na szybko wpisałam w google koszt plastyki pochwy, około 3000-5000 zł. Jeśli jest to w zasięgu Twoich możliwości finansowych to możesz mu powiedzieć, że idziesz na taką operację a jak już będziesz mieć cipkę jak dziewica to mu sobie znajdziesz lepszego :D Nie znaczy, że musisz to robić,po prostu mu tak powiedzieć. Poza tym bez obrazy ale to takie zachowanie pasujące do psychopaty, oni uzależniają od siebie ofiary niszcząc ich samoocenę właśnie takimi tekstami że nikt ich nie zechce, są takie grube że nikogo nie znajdą, jak one sobie same poradzą itd... Podałaś mało informacji, nie wiadomo czy ten tekst to jednorazówka czy już wcześniej facet sprawiał Ci przykrość.

Gość gość
A masz rozwaloną?

Gość gość
Właśnie normalną! Jestem młoda, szczupła, myślę że nie brzydka... a on ciągle mi wmawia, że jest inaczej i przez to jestem strasznie zakompleksiona. Wręcz boje się ludzi. Gdy pokazuje mu, że jestem odważna, wesoła, czy wystawiam "pazurki" to od razu on zaczyna swoją grę... Czyli jak mi dopieprzyć.... chory

Gość gość
Jestem bankrutem. Za takie słowa bym odeszła.

Gość gość
To jak masz normalną, to czym się przejmujesz? Zostaw k****a. Po co ci frajer, który obraża cie w najgorszy z możliwych sposobów?

Gość gość
Mamy dziecko i dlatego chyba:-(

Gość gość
Trochę słaby ten wasz związek jak tylko za słowa już chcesz odejść. Po drugie skoro jesteś zakom0leksiona to sama wiesz że facet ma rację.

Gość gość
19:36 co za debilka

Gość gość
Ja za słowa "przesiaduje na kafeterii" :):). A 19:36 trochę racji ma.

Gość gość
Mój gada tak samo. A ja mu odpowiadam "no widzisz jaki z ciebie frajerzyna, taką rozklapioche masz jaką sam wybrales" :D

Gość gość
obraża cie bo sam ma kompleksy, boi sie ze pewnego dnia go kopniesz w d**e.

Gość gość
Ona jest na prawde piekna... te wlosy,ta buzia.. ale glownie te wlosy... figura taka jak lubie... pamietasz jak bylo miedzy nami na poczatku? Teraz to jest o wiele silniejsze. Takie slowa o kochance uslyszalam od niego gdy przyznawal mi sie do podwojnego zycia. Odeszlam.

Gość gość
19.50 O kur*a. Inaczej tego nie skomentuje. Ja miałam jednego partnera przed moim mezem a w kłótni uslyszalam,ze jestem dzi*ka i szmata dlatego,ze to nie on był tym pierwszym.

Gość gość
A Ty autorko co usłyszałas?

Gość gość
Za słowa - nie kocham cię

Gość gość
Faceci są gorsi niż baby. Koniec kropka!

Gość gość
Nie szanowal mnie po porodzie synka. Po pewnym czasie ja nie bylam dluzna. Teraz sie boi ze go zostawie , bo powiedzialam mu ze jeszcze jedna taka akcja i koniec. Teraz on wie ,ze sobie poradze. Poki co jest dobrze 3 lata

Gość gość
19:13 macie dzieci ? Jesteś zależna finansowo od niego? Może ci zagrażać w przypadku odejścia ?

Gość gość
Ja bym mu powiedziała ze ma małego hujka i w dupę kopnąła niech spierdala