Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów o seks oralny i ręczny

Polecane posty

Gość gość

Robiłam dobrze chłopakowi ręką i doszedł po około 15 minutach, w momencie jak leci sperma to robić mu dobrze dalej czy od razu przestać ? I czy zawsze jesteście w stanie dojść tak żeby była sperma jak dziewczyna wam robi dobrze tylko ręką ? 15 minut to dużo czy mało ? Zmieniałam tempo i szybkość

Gość gość
nie wiem , zawsze sam się trzepię .

Gość gość
No ale jak już dochodzicie tak że leci sperma to dalej robić mu dobrze czy już przestac od razu jak leci sperma ? A jeśli nie przestawac to jak długo jeszcze robic ?

Gość Teppic No5
Jeśli chłopak ma wytrysk, kontynuuj intensywnie jeszcze przez kilka sekund, potem stopniowo zmniejszaj szybkość, aż do zatrzymania mniej więcej 10 sekund po.

Gość gość
ja jeszcze chwile ruszam ale wolniej i skóra ściągnięta żeby ładnie wytrysło a potem wyciskam do końca.

Gość gość
A ile trwa taki wytrysk ? I ogólnie podajcie jeszcze jakieś rady jako faceci , co robić żeby było mu jeszcze lepiej, 15 minut to za dużo ? Lepiej leżeć koło niego i robić to ręką czy siedzieć na nim i ręką robić ? I ostatnie pytanie : cały czas robić ręką czy w trakcie brać na chwilę i lizać ? Proszę was o odpowiedzi jak według was jest najlepiej

Gość gość
Idz gowniaro do szkoly a nie o sexie myslisz.

Gość Teppic No5
Nie ma czegoś takiego, jak uniwersalne "najlepiej". Spytaj swojego faceta. Całość męskiego orgazmu to jakieś 10 sekund właśnie, o ile nie jest na używkach.

Gość gość47575883853
oczywsice ze brac do buzi i lizac i ssac. reką to on sobie ssam moze zrobic, nic ciekawego. nie ma to jak dobrze zrobiony lodzik. jesli naprawde chcesz sprawic przyjemnosc to rob mu lodzika az do spustu, oczywiscie połykając cała sperme która wytrysnie, takze podczas jak on bedzie szczytowal tytrzymasz jego koootasa w buzi i polykasz cala sperme co do kropelki, jak juz skonczy to ty tez mozesz pomalu skonczyc pieszczoty. bedzie mu jak w niebie, uwierz mi

Gość gość
tak rób żeby mógł się tyłkiem pobawić w tym czasie i myszką.

Gość gość
On podczas robienia mu dobrze w ogóle nie jęczy, nie mruczy, nie wierci się , tylko leży spokojnie z taką błogą miną i potem ma takie lekkie skurczę mięśni jakby i czerwoną twarz , ale to pewnie zależy od faceta , myślałam że właśnie będzie mnie w tym czasie chciał dotykać , że będzie się tak "skręcał" na łóżku i jakoś sapał ,ciężko oddychał , a on nawet podczas orgazmu nie wydaje żadnych odgłosów

Gość gość
też się nie odzywam bo muszę się skupić

Gość gość
Na czym skupić ? To ja mu robię dobrze a nie on sam sobie

Gość gość
trzeba do spowiedzi bo to jest grzechem słowa jezusa do alicji lenczewskiej Oni wolą sami siebie uszczęśliwiać, i spójrz, co im z tego wychodzi: tyle nieszczęść i zła. A cóż dopiero będzie, gdy wypełni się miara, gdy zło będzie niszczone wszędzie i w każdym. Im kto bardziej przylgnął do zła, tym większego bólu zazna. I jeśli nie zawoła do Mnie, pozostanie z tym bólem i jeszcze większym na zawsze.

Gość Teppic No5
Jezus znał jakąś Lenczewską? Była żydówką? Czy Polką na Erasmusie?

Gość gość
Zróbcie sobie przerwę 10 letnią z seksem to pomaga .

Gość gość
t Kontroluj swój język. Słowo ma moc: może tworzyć dobro lub zło. Trzeba unikać słów, które nie tworzą dobra - słów zbędnych, pobudzających do zła.

Gość gość
czy myslicie ze jezus przemawiał tylko do faustyny kowalskiej przemawiał oprócz niej do anna argasinska , leonia nastał a ta lenczewska to polka umarła już była nauczycielka anna DąmbskaJeżeli jednak ludzie zignorują wezwanie do nawrócenia, to będą musieli skonsumować owoce swoich grzesznych wyborów. Największą karą za grzechy są same konsekwencje grzechów. Jeżeli w ludzkiej wspólnocie skumulowało się wielkie zło, to jego konsekwencje będą straszne. Dlatego Matka Boża swoje przepowiednie poprzedza stwierdzeniem: jeżeli ludzie się nie nawrócą, to wtedy będą wojny, krwawe prześladowania oraz trzęsienia ziemi. Maryja, objawiając się w Tre Fontane, stwierdziła, że największym zagrożeniem dla pokoju są: demoralizacja, ateizm i islam. Zapowiedziała krwawe wydarzenia: „Przyjdzie nagła kara ze Wschodu. Najeźdźcy będą mówić, że działają w imieniu Boga, aby podporządkować sobie tych, których nazywają »niewiernymi«. To będą dni cierpienia i żałoby. Nastąpi atak nieprzyjaciół Boga, wspomagany przez fałszywych proroków”. Szczególnie będzie prześladowany Kościół katolicki, ale moce piekielne Go nie zniszczą.

Gość gość
Orgazm 10 sekund? ja mam 2!

Gość gość
tutaj objawienia i linki do nich http://www.duchprawdy.com/objawienia.htm kto grzeszy ten będzie cierpiał nie wazne czy kłamie czy sie masturbuje zło to zło nie ma małego czy wiekszego zło kazde zło prowadzi do cierpienia nie da sie ominac ani przeskoczyć prędzej czy później każdy doświadczy swoich wyborów zła , sex przedślubny to także zło, mówią nikomu nie szkodzimy ani nie krzywdzimy po za soba i dziecku jak sie urodzi które będzie cierpiało biedę

Gość Teppic No5
To twoja wersja prawdy, z twojej książki. Mnie nudziła, mało wartościowa moralnie i fabularnie, a przy tym przeciwstawiająca się większości historycznych faktów, jednocześnie rzekomo głosząca prawdę. Wolę Terry'ego Pratchetta.

Gość Krzychu

Poproś go, żeby się onanizował przed tobą i po prostu sama zobaczysz, jakie robi ruchy ręką podczas wytrysku i tuż po. 

Ja np lubię piescić mojego penisa przez cały czas trwania orgazmu. Ale faceci są różni.