Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świeczki w kształcie owoców gdzie można kupić?

Polecane posty

Gość gość

Wy zawsze potraficie pomóc <3 Pilnie potrzebuję świeczek w kształcie owoców, najlepiej czerwonego jabłka i cytryny. Czy wiecie, gdzie coś takiego można kupić? W rozterce...

Gość gość
w Stonce

Gość gość
do autorki tematu: panienko chodzi Ci o świeczkę w kształcie banana czyli męskiego ku.... ?

Gość gość
Google nie boli ;) www.google.pl/search?source=hp&ei=J6gIWvrzJqiY6ATVnYrwCw&q=%C5%9Bwieczki+w+kszta%C5%82cie+owoc%C3%B3w&oq=%C5%9Bwieczki+w+kszta%C5%82cie&gs_l=psy-ab.1.0.35i39k1j0l6j0i22i30k1l3.1293.3912.0.4989.22.17.0.0.0.0.374.2829.0j5j6j2.14.0....0...1.1.64.psy-ab..8.14.2947.6..0i131k1.120.LxzwmKjayZ0

Gość gość
coś nie działa, masz: Od razu wyskakują: www.adkosmetyki.pl/Swieczki-w-ksztalcie-owocow-c64 orientcollection.pl/186/6960/Swiece/swieczki.html No i w grafice też możesz poszukać. To jest super www.adkosmetyki.pl/images/kosmetyk/1000-2000/Swieczka-w-ksztalcie-owocu-czerwone-jablko-1-szt_%5B1024%5D_1200.jpg

Gość gość
Ale mi nie chodzi o kosmetyki tylko o atrapy owoców z tworzywa sztucznego.

Gość gość
O kurcze też świeczki wyglądają tak apetycznie, że aż chce się jej zjeść :-))))))) Gdyby jeszcze pachniały... rozmarzyłam się...

Gość gość
myślicie, ze te swieczki beda staly na tyle stabilnie, ze mozna nimi udekorowac stol na impreze dziecieca? dzieci maja 10-12 lat, takze wiedza, co to ogien ;)

Gość gość
Przeciez to normalne świeczki. W kształcie owoców, ale jednak świeczyki :D gdyby się przewracały, to trochę słabo by było, bo dom mógłby spłonać :D:D:D Wyglądają na stabilne ;_)

Gość gość
Nic się nie przewraca, stoja normalnie :-)

Gość gość
Najlepiej to se świeczkę w kształcie banana kup :-P

Gość gość
Ja kupuje zapachowe od www.candlove.pl, bardziej wartościowy zapach jak kształt moim zdaniem. Mam je już od bardzo dawna, mega wydajne. :)