Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o 29 latce która wygląda młodziej niż 20 latka

Polecane posty

Gość gość

to dziwne, ze 29 latka wygląda mlodziej od 20 latki

Gość gość
Co w tym dziwnego, zdarza sie, ja mam 29 wczoraj uslyszalam, ze wygladam na 19 :D a pracowalam ostatnio z dziewczyna, ktora miala 19 a wygladala na 13 :) Ciesz sie z tego...

Gość gość
Mnie to akurat cieszy. Choc widze czasem zdziwienie u ludzi, bo ubieram sie jak kobieta 30 letnia, a wygladam na 19, ale nie marudze, tylko sie z tego ciesze, zawsze gdy ktos mi mowi, ze wygladam sporo mlodziej jest mi milo.

Gość gość
a ja mam 38 a powiedzieli mi że 27 , jeszcze mało tego bo w bo jak miałam 35 to pytali w pks czy chcę bilet studencki :D:D

Gość gość
Ale macie problem. Dla mnie szokiem jest to że większość polskich nastolatek wygląda na około lub ponad 20 lat

Gość gość
wiekszosc kobiet twierdzi i jest o tym swiecie przekonana ze wyglada młodziej, a jak jeszcze zdarzy się że niedowidząca sprzedawczyni zapyta taką o dowód w sklepie to już niemal orgazm:P znam takie która wyglądają nieco młodziej i lepiej niż rówieśniczki ale tak szczerze to nie spotkałem ani jednej kobiety koło 30 która autentycznie wyglądałaby młodziej niż przeciętna (a nie jakaś wyjątkowo zniszczona) 20

Gość gość
No wlasnie, dlatego to nie problem autorko, tylko sie ciesz... Ja np. mam tak, bo prawie nigdy sie nie malowalam, dopiero od 20 r. zycia bardzo delikatnie, nie palilam nie pilam, uprawiam sport a cera sie tym terat odwdziecza: Nastolatki ktore od 13 r. nosza mocny makijza, pala, wygladaja na duzo starsze.

Gość gość
To ma szczęście! Będzie mieć 50 ,to dadzą jej 25!szczesciara

Gość gość
Mam 60 a wyglądam na 35, któraś ma podobnie?:P

Gość gość
Ja mam 29 a w biedrze przy zakupie alko pytają Czy jest dowodzik

Gość gość
21.30 to zalezy od czlowieka, kazdy ma troche inne postrzeganie rzeczywistosci, ja ulsyszalam ze mam 19 i raz, ze 17 (ale to wg mnie bylo gruba przesada). Wedlug mnie wygladam bardziej jak juz na dwadziescia pare. Ta dziewczyna co wygladala na 13 a miala 19, byla ladna, ale bardzo drobniutka, duze oczy, dlugie wlosy, maly nosek, wysoki glosik i przez to naprawde moglaby ujsc za 13tke. Rozne sa przypadki...

Gość gość
21.32 haha bez przesady, ale jak w wieku 50 lat bede wygladac na czterdziesc***are bede sie cieszyc...

Gość gość
21.32 do 60parolatki, nie wierzymy, daj zdjecie! :p

Gość Teppic No5
Moją szefową pół roku temu zapytali o dowód, a ma jakieś 38 lat. Ale ma też 155cm wzrostu, więc cóż... :D

Gość gość
JLo ma 49 a wygląda na 30

Gość gość
gość dziś no wygląda młodziej niż przeciętna kobieta koło 50 ale z tą 30 to przesadzasz i to zdecydowanie przesadzasz:o