Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurier i zaginiona przesyłka

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam problem z przesyłką a mianowicie czekam na przesyłkę wysłaną kurierem fedex już dwa tygodnie, nie mam numeru nadania przesyłki, jedyne informacje, którymi dysponuje to dane adresata i nadawcy. Czy na tej podstawie mogę dowiedzieć się co jest z moją przesyłką. Wole się tu zapytać bo może ktoś miał podobnie niż odrazu dzwonić bo nie ukrywam, iż wiem jacy ludzie pracują w fedex i naprawdę nie chce mi się bezsensownie wykłócać z jakąś „Grażynką” z infolinii.

Gość gość
Skontaktuj się z nadawców i zapytaj czy nadał przesyłkę. A jeżeli nadał, to zapytaj o numer przesyłki. Bez numeru, nie masz jak zapytać firmy przewozowej o konkretną przesyłkę. Bo jak określisz tę paczkę ?

To jakiś absurd! Zaginiona paczka? Coraz częsciej się to zdarza! Ja wybieram tylko opcje, w których mogę paczkę śledzić, z Paczki w RUCHu :p

Gość gość

Ja ostatnio miałam akcję z zagubioną paczką :/

Gość Marcin

Ja zawsze nadaję przesyłki przez Sendit - portal będący brokerem kurierskim. To, co go wyróżnia od innych portali to niewysoka cena przesyłek. Nigdy nie zdarzyło mi się, aby jakakolwiek przesyłka nadana przy jego pomocy zaginęła i dlatego Wam również polecam, abyście z niego korzystali.

Gość gość
Dnia 12.11.2017 o 22:40, Gość gość napisał:

Witam. Mam problem z przesyłką a mianowicie czekam na przesyłkę wysłaną kurierem fedex już dwa tygodnie, nie mam numeru nadania przesyłki, jedyne informacje, którymi dysponuje to dane adresata i nadawcy. Czy na tej podstawie mogę dowiedzieć się co jest z moją przesyłką. Wole się tu zapytać bo może ktoś miał podobnie niż odrazu dzwonić bo nie ukrywam, iż wiem jacy ludzie pracują w fedex i naprawdę nie chce mi się bezsensownie wykłócać z jakąś „Grażynką” z infolinii.

Po co zamawiałaś wibrator przesyłką? Przecież w każdym seksszopie kupisz wibrator dziewico.