Gość gość Napisano Listopad 12, 2017 Gdzie kupujecie swoje ulubione oryginalne perfumy? Na mieście, online ? Jak to drugie to na jakich stronach ? Jestem ciekawa gdyż chciałabym zamówić perfumy online ale się boje ze sprzedają na necie podroby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2017 w perfumeriach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza104 0 Napisano Listopad 14, 2017 W rossmannie najczęściej. Tam mają testery większośc***erfum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misia123456789 Napisano Kwiecień 10, 2018 Ja kupuje tylko online <3 https://mania-perfum.pl/pl/19-perfumy-damskie Zamawiając na mania perfum jestem zawsze mega zadowolona, dlatego nie kupuje właściwie żadnych kosmetyków już stacjonarnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
handycandy 0 Napisano Marzec 17, 2019 Szukam tanich oryginalnych perfum w sieci. Jaki sklep polecicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 17, 2019 Dnia 14.11.2017 o 11:29, eliza104 napisał: W rossmannie najczęściej. Tam mają testery większośc***erfum. Ja też, niedrogo, duży wybór i nikt nie pochodzi i nie wciska, można sobie spokojnie popsikać i wybrać coś dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judyta 0 Napisano Marzec 18, 2019 ja lubię kupować perfumy w sephorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olka Napisano Wrzesień 13, 2019 ja czesto zamawiam w empiku, a teraz jak sie ma te empik premium to jeszcze taniej wychodzą niektore perfumy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klarta 0 Napisano Listopad 12, 2021 tylko online, zawsze w viami, super sklepi i fajne ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qiliu 0 Napisano Listopad 15, 2021 Do tej pory to kupowałam w sklepach stacjonarnych lecz nie zawsze znajdę tam taki zapach jakiego szukam. To też zaczęłam zamawiać perfumy także przez internet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monka1187 0 Napisano Listopad 15, 2021 ja równiez zamawiam na viami, mają bardzo dobre ceny, perfumy super jakościowo, bardzo długo je czuć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja_Magda94 3 Napisano Listopad 18, 2021 Jak dla mnie najlepsze perfumy to Avon lub kupuje w Rossmannie jak są promki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach