Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana123

Jak zakochuje sie facet

Polecane posty

Gość Zakochana123

Czy facet moze zakochac sie z czase? Dopiero jak pozna kobiete? Czy albo odrazu go cos bierze albo wcale

Gość Zakochana 123
4 miesiace temu poznalam fajnego faceta i sie zauroczylam, jednak on traktuje mnie jak kolezanke i nadal szuka sobie kobiety:( nie zauwaza mnie w ten sposob, pomimo iz mnie lubi i uwaza za fajna

Gość gość
Jak niedojrzaly emocjonalnie i desperat, co boi się podrywac to odrazu, jak dojrzały facet który zna swoją wartość to po czasie

Gość gość
A uprawiacie seks?

Gość gość
Widać że jest pragmatykiem! Pod jakimś względem mu nie odpowiadasz

Gość gość
Albo próbuje w ten sposób podnieść swoją atrakcyjność i zwrócić twoją uwagę do tego boi się zrobić pierwszy krok, no chyba że macie to już wyjaśnione

Gość Zakochana123
Nie uprawiamy seksu. Co moge zrobić żeby mnie zauqazyl pod tym wzgledem. Dojrzały facet, po przejaciach

Gość gość
Szuka kontaktu z tobą? Odzywa się sam do ciebie? Co ile? Proponuje spotkania? Czy ty proponujesz a on się zgadza?

Gość Zakochana123
Tak odzywa sie sam. Cisza jak jest to max 3 dni

Gość gość
No to bardzo możliwe że mu się podobasz, ale jest trochę nieśmiały, nie zna twoich intencji, boi się zrobić pierwszy krok, skoro po przejściach to pewnie czytał jak odzyskać było, podnieść swoją atrakcyjność itp, też tak miałem, zrób ty pierwszy krok, albo daj mu sygnał jakiś

Gość Zakochana123
Dałam sygnał, że mi się podoba i że jwst szansa, że sie w nim zakocham. No powoedzialam otwarcoe bo co mam do stracenia. Stwierdzil, żebysmy byli przyjaciółmi. I nadal sie kontaktuje tak samo jak było. Dlatego ciekawa jestem czy jest szansa zeby zauwazyl we mnie kogos wiecej. Nawet za jakis czas

Gość gość
No to w takim razie musisz ograniczyć kontakt, bo po pierwsze, jak on nic nie chce to mniej bedziesz cierpieć, a jak chce ale jeszcze o tym nie wie, to mu to uswiadomisz, mężczyźni to łowcy

Gość gość
Kochanie moim zdaniem nic z tego nie będzie. Mężczyźni są prości (nie prostaccy) i nie komplikują. Powiedziałaś mu otwarcie o tym co myślisz a on otwarcie zaproponował przyjaźń. Widocznie lubi Cię szanuje i ceni jednak nie pociągasz go w sensie seksualnym, nie ma chemii z jego strony. Gdyby była to byś o tym wiedziała. To ze utrzymuje z Tobą kontakt to znaczy ni mniej ni więcej ze po prostu dobrze mu się z Tobą rozmawia ale ja nie liczyłabym na nic więcej

Gość Zakochana123
Pocalowal mnie i powoedzial tez kiedys, ze ma chec na buziaczi i wiecej ale nie wie czy to jest wlasciwe. Po czym mu powiedziałam ,ze akoro jestem kolezanka to niech tak nie robi

Gość Zakochana123
Dalej gadamy jak znajomi .

Gość gość
Nic innego jak oddalić się trochę od niego, nie odp odrazu jak napisze tylko na drugi dzień, a powód podaj taki żeby myślał że kłamiesz, zacznie myśleć co robiłaś

Gość Zakochana123
Odrazu nie ospisywac?

Gość gość
Ile Ty masz lat?

Gość Zakochana123
30. Tez po przejsciach. On 35, dlugo sam

Gość gość
Każdy zakochuje się dopiero jak kogoś pozna bliżej. Miłość od pierwszego wejrzenia podobno się zdarza, ale ja w to nie wierzę.

Gość gość
Poznałam kiedyś chłopaka z którym zdarzyło mi się pójść kolka razy do łóżka. Świetny facet. Nic z tego nie wyszło w kwestii związku bo oboje nie byliśmy tym zainteresowani. Była chemia lubiliśmy się i to wystarczyło. Rozmawialiśmy kiedyś i on mi powiedział ze pasuje mu taki układ ze widzimy się co jakiś czas. Spędzamy go razem na jakimś filmie a później idziemy do łóżka. I tyle. Bez jakiegos nadmiernego zaangażowania. Łapiesz aluzje? Być może on Cię lubi i w jakimś sensie go pociągasz ale nie jest zaintresowany związkiem. Może z Tobą a moze ogólnie. Mi się wdaje ze to nic złego. W sumie co Ci zależy... spędzicie miło czas i obie strony będą zadowolone. Nikomu nie robicie krzywy

Gość Zakochana123
Czyli poprostu konttnuowac znajomosc i czekać co przyniesie czas?

Gość gość
Stań się chłodna dla niego, przestań myśleć o nim i zrób to na serio, przestań traktować go na poważnie, on zna twoje stanowisko w tej sprawie, jak widzi że może cie mieć jeśli zechce to czuje się z tym lepiej, zaspokaja swoje ego i łowi następną zwierzynę

Gość Zakochana123
Nie chodzimy do łóżka:)

Gość gość
Pytałam o wiek bo przepraszam ale piszesz o tym trochę jak nastolatka która nie ma pojęcia jak funkcjonują ludzie. Gdyby byk Tobą zainteresowany to okazywalby Ci to zainteresowanie. Być może jesteś świetna koleżanka ale w jego oczach kiepska kandydatka na związek...

Gość gość
Najpierw się facetowi podobasz. Później musi stwierdzić że fajnie się pykasz. A jak już cię będzie długo pykal i nadal mu się będzie podobało często dochodzi do wniosku że poza pytaniem też jesteś fajna. Jak już lubi cię pykac, myli że jesteś fajna poza pykaniem, może także uznać że jesteś całkiem mądra. I wtedy się zakochuje.

Gość gość
Nie słuchaj tej u góry, bo bedziesz bardzo cierpieć, taki układ ma sens jak strony się nie angażują

Gość Zakochana123
Napewno nie chce tracic z mim kontaktu i wystarczy mi tak jak jest. Ale fajnie by bylo gdyby mnie zauważył inaczej...

Gość gość
Ten ktoś kto pisze o pykaniu. Napisałabym to trochę innymi słowami ale generalnie wydaje mi się ze ujął to wszystko najprościej jak się dało :D poza tym jeśli facet widzi ze Ty jesteś nim zainteresowana to sobie robo z Ciebie takie trochę koło ratunkowe. Po co ma się starać jak już Cię ma i po co ma się skupiać na Tobie skoro może na innej bo Ty zawsze będziesz pod reka

Gość gość
Gość 9:50. Ja pisałam o znajomosci z benefitami. Masz racje. Autorko jeśli jesteś wrażliwa dziewczyna która się niecortunnie jak widać zakochała to może rzeczywiście ogranicz kontakt. Ja nie byłam zaangażowana wiec dla mnie to była po prostu fajna znajomość. Dla Ciebie może to pogorszyć sytuacje. Gość z 9:50 ma racje. Nie słuchaj mnie jeśli nie czujesz ze możesz być w relacji opartej głównie na seksie a nie na miłości