Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana123

Jak zakochuje sie facet

Polecane posty

Gość gość
Jestem facetem. Ostatni raz zakochałem się bez seksu w 7 klasie podstawówki. :):).

Gość Zakochana123
Czyli ja zyje w sredniowiecznej epoce chyba...

Gość gość
Nie. Po prostu jesteś idealistka i tradycjonalistką :) a to nic złego. Jest naprawdę masa mężczyzn którzy potrafią to docenić

Gość gość
Ogranicz kontakt, stań się niedostępna, najlepiej na tym wyjdziesz

Gość gość
Tradycjonalistke to może docenia ale to że jesteś idealistką to robisz sama sobie krzywdę.

Gość Zakochana123
Mam nie odpisywac? Czy sama kontaktu nie inicjowac? Czy co mam robic?

Gość gość
Daj sobie z nim spokoj, bo nic z tego nie wyjdzie. On chce tylko relacji f**k friends

Gość gość
Nie pisz do niego pierwsza, zacznij się oddalać od niego, wiem że ci ciężko, ja też tak kiedyś zrobiłem i znalazłem taką dziewczynę przy ktorej nie muszę nic udawać, moja ex była pewna że będę jej pieskiem, odpisuj mu jak napisze, ale totalnue go zlewajac, a życie dalej samo zweryfikuje

Gość Zakochana123
Czyli odpowiedzią bedzie czas poprostu.

Gość gość
On chce ją tylko ru/chac, a wy jakies rady jej piszecie jak redakcja Bravo, co ma robic.

Gość gość
Nie wierzę że masz 30 lat. Z twoich opisów wynika że zachowujesz się bardzo infantylnie, że złapiesz to za słówka, uważasz że jak strzelisz focha to go to zachęci. A tekst "że może się w nim zakochasz" to himalaje głupoty. Brzmi jak stawianie jakiegoś ultimatum że jak się będziesz dobrze zachowywał (dobrze wg ciebie) to łaskawie się zakochasz. Nawet jeśli jesteś miss świata to po takich tekstach facet stwierdza że kolejnego ciężkiego przypadku nie chce brać sobie na głowę. Czy ty nie możesz być szczera, opisać to co czujesz, nie traktowac seksu jak 13 latka? Nie możesz mu normalnie powiedzieć co czujesz, jakie masz obawy itp. Ktoś tam pisał o pykaniu, fajnym spędzania czasu i uznaniu kobiety za mądra. To w tej chwili to nie dość że nie ma seksu to jeszcze oddalamy się od punktu 3. :)

Gość gość
Baba ma 30lat i nie wie jak faceci funkcjonuja. Zwlaszcza po przejsciach. Oni w du/pie maja zwiazki. Taka prawda.

Gość Zakochana123
Ok rozumiem

Gość gość
Sama sobie odpowiedziala na swoje rozterki na poczatku: "traktuje mnie jak kolezanke i nadal szuka sobie kobiety/ nie zauwaza mnie w ten sposob, pomimo iz mnie lubi i uwaza za fajna" Skoro traktuje Cie jak kolezanke i nadal szuka sobie kobiety, to Ty nia nie bedziesz, chocbys stawala na glowie i czynila cuda na kiju. Ale do autorki nadal to nie dociera i dalej bedzie pytac jak nastolatka, co ma robic?

Gość gość
Pytanie brzmi czy on naprawde szuka sobie innej kobiety czy autorce sie tylko tak wydaje.

Gość gość
Liczy że pobzyka, że w końcu mu ulegniesz, ale jednocześnie dał ci do zrozumienia że cie nie chce, olej go sama dla siebie, to jest najlepsze rozwiązanie

Gość gość
Słuchaj a na jakiej podstawie Ty się w nim zakochałaś? Pragniesz bliskości i wydaje Ci się, że się w nim zakochałaś. To tylko głód uczucia, a nie on. Zajmij się sobą i swoim życiem i nie klasyfikuj tego człowieka! Może ten może inny. Po co Ty się tak starasz i tyle nad nim zastanawiasz. Jak on za Tobą nie lata to Ty tym bardziej nie lataj za nim.

Gość Zakochana123
Ok, dzięki

Gość gość
On Cię nie chce. Wybacz brutalność ale tak chyba najlepiej. Ma gdzieś związek. Ty albo skorzystaj na tej relacji idąc z nim kilka razy do łóżka ot tak żeby spędzić miło czas albo odetnij się od niego bo póki co Twoje zachowanie bez obrazy ale jest żałosne. Gdzie Ty zgubiłaś godność?? Przez takie myślenie faceci maja nas za słaba płeć... nie wierze ze 30letnia kobieta szuka tu rad akurat w tej meterii...

Gość gość
To tylko głód uczucia a nie on. ......... No tego to k***a nie rozumiem. Poczekaj jeszcze z 15 lat wtedy głód uczucia zaspokoi jakis kot.

Gość gość
11:44 ale to prawda. Dziewczyna jest sama. Chciałaby mieć się do kogo przytulić i spędzać czas i akurat pojawił się ktoś kto okazał jej jakieś zainteresowanie mimo ze nie takie jakie by chciała i jej się wydaje ze się zakochała. Na miejscu tego faceta mógłby być każdy inny i byłoby to samo...

Gość gość
No, a jest jakaś inna droga. Myślisz że może pojawić się ktos już od razu zakochany na zaboj.

Gość gość
No tak, Ciebie nie chce, ale seksu by chciał. Dziewczyno, to jest typowa męska świnia. Jeśli szanujesz się, to zerwij z nim kontakt i zapomnij. Chcesz być tylko workiem na sperme? darmową dupa dla niego? Zastanów się. Ten facet Cię obraził, tym że chce Cię pukać ale poza tym ma Cię w d***e. Gdyby to był wartościowy mężczyzna, to powiedziałby Ci że możecie się jedynie kolegowac bo on nie odwzajemnia ale nie chciałby seksu! On chce jedynie wykorzystać twoje zauroczenie, żeby poroochac. Najobrzydliwsza męska cecha :O

Gość gość
Nie zakochany na zabój ale zainteresowany nią a nie tylko seksem z nią... to nie jest skomplikowane

Gość Zakochana123
Ale my nie chodzimy do łóżka przeciez

Gość gość
Jej seksualność to część jej. Interesując się jej seksualnością interesuje się nią. No chyba że chcesz to oddzielić ale na dłuższą metę to może przynieść więcej szkody niż pożytku. Kiedyś powie że kocha ja a z tymi innymi to tylko sex.

Gość Zakochana123
Czemu on ze mna kontaktu nie urwie. Przeciez nie ma zadnych korzysci z tej znajomosci

Gość Zakochana123
I nie chodzi mi o nie wiadomo co tylko czy jest szansa ze sie kiedys zakocha. Czy jeżeli do teraz nie to już napewno nie. Krotkie pytanie.

Gość gość
A kto to wie czy jest szansa? Zawsze jest szansa. Możesz w to wierzyć i czekać przez lata i tracić czas. Wyraził się jasno więc powinnaś potraktować to wprost. Pociągasz go fizycznie, facet nad tym nie zapanuje, to utrzymuje kontakt. Chcesz być przygoda czy życiem swojego partnera to zależy od Ciebie.

Gość Zakochana123
Jaka przugoda skoro ze aoba nie sypiamy?