Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż mnie zdradził...co teraz...czy dać szance czy kazać mu się wynosić z domu

Polecane posty

Gość gość
"przemogłabym się"... Zwymiotowałam...

Gość gość
"masz to na co się godzisz" nie podzielisz obowiązków, będziesz padać na pysk musisz sprzątać codziennie to mieszkanie? nie możecie zamówić obiadu? nie możesz powiedzieć mężowi, żeby ci pomógł? powiedz mu, że nie masz ochoty na seks bo jestes przemęczona. i że uważasz, że powinniście podzielić się obowiązkami. powiedz mu, że dotknęło cię to, że cię zdradził, że odbierasz to jako upokorzenie, że przykro ci że z tobą nie rozmawiał na temat swoich potrzeb, że uważałaś, że mu nie przeszkadza brak seksu. babo, masz wpływ na to jak inni cię traktują, nie daj się, stawiaj granice.

Gość gość
Ja nawet mogę zrozumieć że Ty nie masz ochoty i nie inicjujesz. Ale żeby przez 4 lata nie porozmawiać o tym z mężem? I jeszcze chcesz rozwodu z jego winy żeby łożył na was obie. Jego zachowanie było nie w porządku, ale Twoje jest chyba jeszcze bardziej. Poza tym w sądzie będziesz musiała udowodnić dlaczego nie możesz podjąć pracy skoro córka chodzi do przedszkola. Może się skończyć tym, że będzie płacił alimenty tylko na nią i nie będzie to zawrotna kwota.

Gość gość
autorko jaki jest twój cel, szukasz powodu by się rozwieść czy szukasz rozwiązania żeby się pogodzić?

Gość gość
Czy mieszkanie/dom, w którym mieszkacie jest tylko twoje, żebyś mogła mu kazać się wynieść? Bo chyba z domu którego jest właścicielem albo współwłaścicielem to nie masz prawa go wyrzucić, nawet jeśli zdradził.

Gość gość
Ale jezeli to on mnie zdradzil, zdradzil przysiege nasza to powinien sie wynosuc dlaczego ja!!!!

Gość gość
jesteś trolem.

Gość gość
Jestem kobieta, matka i zona. Ale jak czytam ze baba po ugotowaniu obiadu dla 3 osob i wysprzataniu mieszkania pada na twarz i nie ma sily na seks, to chyba nie pozostaje nic innego jak wpolczuc jej mezowi. Naprawde tak mysle.

Gość gość
Nikt się nie musi wynosić jeśli nie chce lub nie ma dokąd, zamieszkacie w oddzielnych pokojach jak współlokatorzy.

Gość gość
to o trolu było do autorki;) robi sobie z nas jaja.

Gość gość
Skoro jesteś ciągle taka zmęczona to lepiej przebadaj sobie tarczycę, poziom żelaza ...