Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Jackaw

Makrula jabłko Adama zółtnica pomaranczowa rak luszczyca reomatyzm

Polecane posty

Gość Jackaw

Dzien dobry.Mam do zaoferowania owoce drzewa żóltnicy pomaranczowej (Maclura pomifera,Hedga apples,jabłko Adama). Pochodza one z okolic Krymu.Z zwiazku z wyjazdami sluzbowymi 1-2 w miesiecu,przyjmuje zamowienia na ten owoc.W Polsce jest on praktycznie niedostepny,mozna zamowic z USA na Ebay-u ale ceny sa kosmiczne. Owoc ten od setek lat ma zastosowanie lecznicze.Mozna stosowac w postaci masci,nalewek,okladow.Ma on dzialanie bardzo silne wiec nie jest zalecany osoba z chora watroba,naduzywajacymi alkoholu oraz kobiet ciezarnych i karmiacych piersia. Mi osobiscie pomogł wyleczyc lupiez pstry (pociety owoc zalany wodka,lezakuje min.miesiac,im dluzej tym lepiej a potem smarowanie zmian skornych),a szwagierce pomaga w luszczycy,efekty sa kolosalne (przetarty i zmieszany z olejem,nastepnie wsmarowywany). Zainteresowanych zapraszam do internetu np: http://diet-pl.nmed.in.ua/relacja/artyku-2/19782-rosliny-lecznicze-maclura Ze wzgledu na limity przywozu owocow spoza UE (5kg/osoba),ilosci sa ograniczone.Jezdzimy w 2-3 osoby. Owoce pochodza z upraw ekologicznych przydomowych,bez chemii itp. swinstw,z terenow nieprzemyslowych,mozna by rzec ze od babci. Wiecej info przez telefon 669650111 lub mailowo jackaw@op.pl Zapraszam na moje pozostale oferty.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować