Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sąsiadka trzecie dziecko i kolejny nowy wózek

Polecane posty

Gość gość

dla każdego dziecka nowy wózek . Porzadne markowe buty , ciuchy . Ona pracowała w sklepie krótko , a mąz pracuje w TBsach a biurze . Kurcze to ile tam mozna zarobic ? 5 tys 6 tys ? to i tak raczej mało jak sie ubieraja ? ile zarabiaj w TBs ach ? jest zca kierownika

Gość gość
Co ro znaczy markowe buty i ciuchy? Armani, Chanel, no z półki niżej...Korse, R.Laurent?

Gość gość
Sorry za e na końcu. ;)

Gość gość
A niech se kupuje. Bez sensowny konsumpcjonizm na pokaz, ale takich wiele. Tyle fajnych rzeczy można zrobić za pieniądze, które i tak nie przynoszą satysfakcji, bo to wszystko to pierdoły i nic nie zmieniają. Niechaj sobie kupuje, niech czuje się dobrze i niech wzbudza ta pożądaną zazdrość skoro tak chce spędzić swoje życie.

Gość gość
a umiecie czytac ze zrozumieniem ?

Gość gość
Zastępca kierownika to 10 tys nawet. Ps. Nie, nie umiem, bo jakie to ma znaczenie ile zarabia?

Gość gość
A co cię to obchodzi? Żałosne...

Gość gość
Stać ich to kupują, nie wiem gdzie masz problem

Gość gość
Pytam kto ma sprawdzone żródło i ile zarabia sie w TBs . Chcesz szczekac to zmien temat .

Gość gość
Mają to inwestują w dzieci. My z mężem na 3 osobową rodzinę mamy spory dochód, ale też kredyt na mieszkanie i jeszcze na samochód. Postanowiliśmy co miesiąc odkładać 3 tys., bo okazuje się, że człowiek im więcej ma tym więcej wyda, nie ogląda na jakie pierdoły traci...

Gość gość
przecież dostaje 500+ za rozmnażanie się od biednych podatników

Gość gość
1. co Cię obchodzi, ile zarabia jej mąż? 2. Jak Ci żal, to sobie kup cztery wózki i będziesz lepsza. 3. Może byś tak kibelek umyła, czy naczynia wstawiła do zmywarki zamiast liczyć cudze wózki? 4. Jeśli szukasz sensacji, to włącz sobie program "13 ulica" i odczep się od śledzenia wszystkich naokoło. 5. Jak to dobrze, że nie jestem Twoją sąsiadką. :D

Gość gość
Jeżeli ktoś ma kasę to czemu nie może kupić sobie drugiego czy trzeciego wózka. Moja znajoma co 2 lata kupowała nowy wózek i z tego co widziałam to jeździ pięknym wózkiem wózkiem z Polskiej firmy Tutek.

Gość gość
Boże jaka analiza... Nie dziwię się że baby takie zawistne jak cię zmierza od góry do dołu i metki obczaja. Co cię to obchodzi? Nie każdy dzieciak musi donoszac wszytko po 5 bracie...

Gość gość
Okropna analiza... Zazdrosc? Zawiść? Masakra. Ty się zastanów autorko.

Gość gość
O matko a ja mam jedno dziecko i trzy wózki. Jeden kupiła teściowa, jeden moja mama i my sobie kupiliśmy, nie zgadaliśmy się i tak w garażu mam 3 i jeżdżę na zmianę, bo nie chce mi się myć. Pewnie też mnie obgadują, jaka burżuazja, trzema jeździ, ale co z tego jak żadna nie pisnęła słówkiem że kupuje. A sąsiad ma 4 samochody, a ich dwoje w domu i też jeżdżą co wpadnie do ręki i mi to zwisa i powiewa i mnie nie interesuje ile zarabia. "Kto bogatemu zabroni" to moje motto jak ktoś się pyta "a po co ci tyle ..."

Gość gość
Osz w mordę. Ja mam też 3 wózki aktualnie. I to nowe, nie po pierwszym dziecku, które miało 4 wózki. I uwaga pracuję zdalnie - więc pewnie sąsiadki myślą, że nie pracuję...