Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Czemu cała Polska tak się zachwyca tym Wrocławiem że niby taki piękny super itd?

Polecane posty

Tak naprawdę to gó'wno prawda Wrocław to chyba jedno z najbrzydszych i najokropniejszych miast w Polsce Wrocław to dziadostwo przereklamowane wiem bo często jestem we Wrocławiu nawet wczoraj byłem we Wrocławiu jadąc przez Wrocław się dziwię co w tym mieście jest pięknego? Przecież to szare i brzydkie miasto z dziurawymi drogami i niestety z tramwajami i we Wrocławiu gdzie nie pojadę na każdym kroku są zrujnowane obskurne kamienice gdzie tynki odpadają gdzie największa patologia mieszka i we Wrocławiu jest mnóstwo opuszczonych kamienic które grożą zawaleniem Wrocław to miasto meneli i patologii szare bure i do důpy tak samo jak papier toaletowy :D

Cała Polska się zachwyca jaki ten Wrocław jest "piękny" :D jak zobaczy go w telewizji bo pokażą kawałek rynku kilka wyremontowanych kamienic kościołów Odrę jakiś most wieżowiec Sky Tower i już wielka podnieta jaki ten Wrocław "piękny" a to miasto meneli w dodatku jedno z najbrzydszych miast w Polsce niech pokażą jak wygląda 90 procent Wrocławia tj zaniedbane obskurne kamienice których jest więcej niż w każdym innym mieście po Łodzi, walące się budynki i jeden wielki syfiastych ale tego nie pokażą bo się wstydzą:D

Gość gość
Nie, Wrocław jest bardzo pięknym miastem. Wszędzie pełno zieleni i Dolina Odry...nie mówiąc o terenach wodonosnych, wielkiej wyspie...niczego nie widziałeś. W Polsce jest dużo pięknych miast, każde jest inne więc przestań być takim ograniczonym łebkiem i spójrz w jakim pięknym kraju żyjemy.

Wrocław to najbrzydsze miasto w Polsce!!!

Gość gość
No dobrze, niech Ci będzie. Twoja opinia ma znaczenie. Wygrałeś życie. Wrocław teraz straci mieszkańców, pieniądze, wszyscy się wyprowadza, a Co co zostaną umrą pod cegłami zawalonych kamienic.

Gość gość
14.19 Cudowne :)

14:17 tak Wrocław jest bardzo pięknym miastem :D haha nie rozśmieszaj mnie byłem na wyspie Słodowej, na rynku w panoramie racławickiej w afrykarium w ogrodzie botanicznym na Ostrowie Tumskim w ogrodzie japońskim i co dalej uważam że Wrocław to jedno z najbrzydszych miast w Polsce tylko te miejsca pokazują w TV a 90 procent Wrocławia to jeden wielki syf szaro bure miasto pełne meneli i patologii z rozsypującymi się obskurnymi kamienicami na niemal każdym kroku więc nie pisz że Wrocław jest piękny bo to mega brzydkie miasto bardziej brzydkiego miasta od Wrocławia to nie widziałem a w wielu miastach byłem!!!

Cudowne :D jasne :D

:D

Gość gość
No na pewno, dlatego siedzisz tutaj i dzielisz się swoją opinia, która i tak nie ma znaczenia, bo miejsca, które wymieniłeś są tak beznadziejnie reprezentatywne...oceniać miasta po tym...w ogóle po co oceniać w ogóle miasta? Jakie to ma znaczenie, sens, cokolwiek? Boże rozmawiam z emocjonalnym niedorozwojem...mój błąd.

Prawda boli pogódź się z tym że Wrocław to brzydkie miasto wy się z tym nie możecie pogodzić i takie są fakty :)

Prawda chyba zabolała:D

Aha i dziele się tą opinią żeby ostrzec ludzi przed wyjazdem do Wrocławia bo się rozczarują Wrocławiem i czar pryśnie i zobaczą że Wrocław wcale piękny nie jest wbrew temu co mówią w TV :D

Gość gość
Też się z tym zgadzam!!!

Dzięki :D nie jestem jedyny który twierdzi że Wrocław jest brzydki :)

Gość gość
Piękny <3

Piękny? :D chyba w porównaniu tylko do Łodzi Szczecina Bydgoszczy czy Bytomia :D

Gość gość
Nie, to było bez porównania :)

W*********j :D