Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ten facet

Polecane posty

Gość gość

Podobam mu się, jesteśmy kumplami. Znamy się z pracy, kilka lat. On od zawsze w związku ja od zawsze sama. Rozumiemy się świetnie, mamy to samo poczucie humoru, te same żarty, on jest trochę jak brat dla mnie zawsze pomocny. Jednak od czasu do czasu włancza mu się temat co by było gdyby był ze mną, fakt że zna mnie dobrze wie co lubie, wie jak spędzam czas, co jest moim hobby. I żartuje że gdyby miałby zabrac mnie na pierwszą rankę to poszlibyśmy tu i tu, gdyby był moim chłopakiem to zrobił by to i to. Od kiedy go znam był w związku więc nigdy nie patrzyłam na niego w ten sposób gdy on od zawsze jest zajęty. Nie odejdzie od swojej dziewczyny więc po co takie rozważania. Nie wiem czy chce sobie ego podbudować zobaczyć czy bym na niego poleciała czy faktycznie coś poczuł ale to jest bez sensu. Nie chce burzyć naszej koleżeńskiej relacji więc obracam wszystko w żart ale nie wiem jak to rozwiązać

Gość gość
On tylko flirtuje, chce zobaczyć czy na niego polecisz, podbudowac sobie ego. Nie rób sobie nadzieji, a jego komplementy jednym uchem wpuszczaj a drugim wypuszczaj.

Gość gość
Powiedz mu, że jak mu nie odpowiada jego seksualna partnerka to niech poszuka innej a jak w seksie dogaduje się z nią jak z zadna a nie odpowiada mu jej charakter i osobowość to niech zastanowi się nad sobą, kim jest i co robi, jakie ma priorytety zyciowe

Gość gość
olej go

Gość gość
Chłopak sobie żartem opowiada, a dziunia robi z tego wielkie halo.

Gość gość
gdzie by zabrał na randkę?

Gość gość
Kobietom brak dystansu i luzu.

Gość gość
Brak luzu i dystansu do czego? do tego że facet jest w zwiazku i chce na boku krecic z inna? Pajac

Gość gość
Faceci mogą kochać jedna kobietę, być z nią ale jednocześnie flirtowac innymi- żeby podbudowac ego, sprawdzić czy inne lecą na niego, dla zabawy. Nie oznacza to, że przestali kochać swoją dziewczynę. A autorka zaraz sobie wyobraża że może on coś poczuł do niej :D zejdź na ziemię...

Gość gość
Co wy z tym ego, widać, że same macie je przerośnięte i próbujecie przypisywać coś na siłę innym. No i widać też, że nie potraficie rozmawiać żartem, śmiać się, tylko jesteście sztywne jak kołki. To nie świadczy też najlepiej o poczucie humoru i inteligencji.