Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Jest tu ktoś z Wrocławia bądź okolic? Nie jedźcie do Wroclavii

Polecane posty

Byliście już w tej nowej galerii handlowej Wroclavia we Wrocławiu na ulicy Suchej blisko dworca PKP ? Co o niej sądzicie ja w tej galerii Wroclavia byłem wczoraj pierwszy i ostatni raz raz że galeria jest dziwnie skonstruowana kręta i nie wiadomo jak i gdzie iść i trudno jakikolwiek sklep znaleźć duszno w niej jest i w całej galerii śmierdzi spalinami bo pod galerią jest parking podziemny i dworzec PKS wczoraj autem pół godziny na ten parking tymi alejkami w środku jechaliśmy a drugie pół godziny szukaliśmy miejsca parkingowego smród spalin tam jest okropny aż głowa boli sprzęgło można na tym parkingu popsuć cały czas na sprzęgle trzeba było jechać nie polecam ja często do magnolia park do Wrocławia jeżdżę i nie ma to jak moja ukochana magnolia magnolia jest fajna ją lubię nie mam zastrzeżeń a Wroclavia mnie wczoraj rozczarowała:(

Aha wczoraj w tej Wroclavii zamówiłem sobie żarcie w KFC i czekałem pół godziny a w KFC w Magnolii we Wrocławiu albo w KFC w Karolince w Opolu czekałem najwyżej minutę na to samo zamówienie więc Wroclavia jest do kitu :(

Do Magnolii często jeżdżę i będę jeździć tam dalej ale we Wroclavii moja noga już nie powstanie :(

Przestrzegam przed galerią Wroclavia!!! Nie jedźcie tam!!!

Gość gość
Rozumiem!

Gość gość
Fakt! We wroclavii cuchnie spalinami!!! Ze tez żaden sanepid sie tym nie zainteresuje?! Wczoraj weszłam wejściem od strony PKP, szaro i smród spalin! Kto to g.zaprojektowal?! To, ze na dole jest dworzec to Ok, ale chyba powinno być jakieś super wentylowanie dworca, nie dopuszczalne jest to, żeby truć ludzi spalinami!!! Wroclavia - syf!

Gość gość
Jak na kogoś, kto nie cierpi Wrocławia, przebywasz tu niebywale często. Chyba jednak lubisz nasz Wrocek, hę?

19:33 Wrocek jest nie tylko wasz ale i mój przypominam do Wrocławia mam 75 km i Namysłów jest 60 km od Wrocławia są historycznie ze sobą związane i leżą nad tą samą rzeką czyli widawą więc Namysłów mając wspólną rzekę z Wrocławiem jest również moim miastem PS mam tam ciocię ps jest we Wrocławiu tylko kilka miejsc które lubię ale samo miasto jest szare i brzydkie pełne obskurnych kamienic syfiastych dziurawych dróg pełno ruin nie obraźcie się ale tak jest spójrzcie na nadodrze przedmieście Oławskie Brochów huby dziwne jest to miasto

Dupkiewicz tfu Dutkiewicz ten wasz prezydent nic nie robi on woli na stadiony, imprezy masowe itd wydawać kasę ale zamiast remontować drogi chodniki oraz wyremontować należące do miasta kamienice które są obskurne i grożą zawaleniem przez co miasto jest zaniedbane woli kasę na głupoty wydawać Wrocław ma dziurawe drogi i to widać zwłaszcza jak od Radwanic od strony Oławy się do Wrocławia wjeżdża mówię to co widzę

Magnolia park i korona to są fajne galerie handlowe we Wrocławiu w których bywam a Wroclavii nie polecam w innych galeriach we Wrocławiu nie byłem bo wolę magnolie