Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozmowa fb meza z kochanka?

Polecane posty

Gość gość

podpatrzylam haslo meza na facebbok i teraz sledze go . on pize z kobieta, nie wiem kto to jest z naszego miasta , chyba z pracy kasjerka ( maz jest ochroniarzem w hipermarkecie ) rozmowa nie jest od poczatku maz kasuje wiadomosci . Czy to podejrzane? xxx ona: nie mogłam odpowiedzieć wcześniej ale to było mistrzowskie z jego strony :) myślę, że nie popisał się zdolnościami mąż: hahaha ubaw byl na sto dwa ona: kawusia w przerwie na relaksik? ;) mąż: dla energii predzej,,, chce tez dzis bułeczke taka z marmeladka ona: jestem gotowa na każdą ewentualność :) :P mąż: a wilgoc masz? ona: super gel :) co Ty na to? mąż: Az wlosy deba stana ona: :D :D :D chdz tu do mnie. Ja na pierwszej :P mąż: ok

Gość gość
Tak to jest podejrzane

Gość gość
ale co to moze znaczyc te teksty?? nie wiem czy on mnie zdradza, nie było oznak, dopiero pomyslalam zeby zajrzec co na fb on roni

Gość gość
Hmm wygląda trochę na flircik, niby żarciki niby nic a jednak. Poobserwuj lepiej ale się jeszcze mu nie zdradzaj, że coś wiesz bo zacznie się lepiej kryć.

Gość gość
Moim zdaniem zdradza. Ja bym wypedzila z domu i to bez najmniejszego ale.

Gość gość
no. zdradza i dalej postepuj intuicyjnie. ja bylabym spokojna i chcialabym dowodow. odeszlabym bez najmniejszej sprzeczki.

Gość gość
Skopiuj to i dobrze schowaj poczekaj jeszcze na rozwojnsytuacji

Gość gość
skopiowalam, dzieki dziewczyny bede dalej sledzic

Gość gość
Mądra dziewczynka,w razie wu będziesz mieć dowody, uważaj co mówisz mężowi, zła wiadomosc: będzie tylko gorzej, właśnie skończył się twój święty spokój

Gość gość
Zdradza

Gość gość
Jawnie piszą o seksie i że ona ma mokro...

Gość gość
Wygraj konkurs przemiana miesiąca i zgarnij 10.000 złotych na www.igortreneronline.pl ! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na stronę: www.igortreneronline.pl Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wygraj konkurs przemiana miesiąca i zgarnij 10.000 złotych na www.igortreneronline.pl !

Gość gość
Zgadzam się, ze skończył sie święty spokój. Kiedys tez cos podejrzewalam u swojego faceta, dal mi kiedys powod (chodzilo o bylą, wielka milosc). Byly jego urodziny i pomyslalam, ze na pewno napisała życzenia, niestety na zyczeniach wymiana zdan sie nke skonczyla. Po baaarrrrdzo dlugiej klotni i wyjasnieniu sobie wszystkiego juz nie obdarzylam zaufaniem, takze pozniej zwiazek to tylko meczarnia.

Gość gość
Ja tez kiedyś odkryłam strzępki rozmowy na facebooku. Zapaliła mi się czerwona lampka ale myślałam, że to nie jest to. Mąż chodził w weekendy do pracy (mimo że nie musiał). Poszłam tam kiedyś i nakryłam go ze współpracownicą. Uprawiali seks na biurku. Zapomnieli zamkąć drzwi :-/

Gość gość
gość dziś Ja tez kiedyś odkryłam strzępki rozmowy na facebooku. Zapaliła mi się czerwona lampka ale myślałam, że to nie jest to. Mąż chodził w weekendy do pracy (mimo że nie musiał). Poszłam tam kiedyś i nakryłam go ze współpracownicą. Uprawiali seks na biurku. Zapomnieli zamkąć drzwi :-/ Odeszlas od niego? Wybaczylas?

Gość gość
odeszłam. Zdrada jest niewybaczalna