Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćtrewa

Wszyscy mnie nienawidzą

Polecane posty

Gość gośćtrewa

I nie wiem dlaczego. Przyjaciółka nie chce się ze mną już kontaktować, facet, z którym byłam 5 lat mnie zosatawił i poznał sobie młodszą i ładniejszą laskę. Po tym związku zostało mi z nim dziecko, ale praktycznie nikt na uczelni o tym nie wie. Chciałam się umówić z kolegą z roku, flirtował ze mną, a potem zostałam olana. Nikt nie pyta jak się czuję, czy żyję, gdy siedzę gdzieś sama to nikt się nie dosiada, a ja tak pragnę żeby z kimś porozmawiać, pośmiać się. Raz wracałam z kolegą i koleżanką z roku i cały czas ignorowali moje istnienie, dopiero, gdy koleżanka sobie poszła to kolega zaczął ze mną rozmawiać, ale widać było, że nie chce. Czuję się jak trędowata, choć nie wiem co jest ze mną nie tak. Pomocy :(

Gość gość
nie martw się skarbie.. chętnie cie zru/cham ;-) :-P

Gość gość
Ufarbuj sobie włosy na ciemno to zaczną cię uwielbiać. Polacy to idioci.

Gość gośćtrewa
Co mogę robić nie tak?

Gość gość
A skąd mamy wiedzieć?

Gość gość
Ludzie tacy sa. Najgorsze co mozesz zrobic to sie nimi przejmowac. A moze byc wiele przyczyn, wystarczy ze ktos ci zazdrosci.

Gość gość
Pewno sztywna jestes- studenciaki lubia chodzic na imprezy ,bzykac sie i chlac bez umiaru ,ty pewnie majac juz dziecko jestes na innym etapie, wkrec sie na pare imprez ,to sie wyrownasz ;)

Gość Teppic No6
Za mało napisałaś o sobie, żeby znaleźć źródło problemu przez internet :) Jeśli cię to pocieszy, ja nie nienawidzę nikogo, czyli ciebie też nie ^^

Gość gość
Ok zgodzę się ze koledzy Cię ignorują bo czasami tak bywa ale to że przyjaciółka zerwała z Tobą kontakt to jest dziwne . Zastanów się co zrobiłaś w stosunku do niej nie tak że postanowiła z tobą przestać się przyjaźnić , bo tu leży przyczyna odrzucania Ciebie przez całą resztę .

Gość gość
Ona akurat chyba za bardzo imprezowała skoro zmachała sobie dzieciaka z facetem który ją nienawidzi :-D

Gość gośćtrewa
14:26 Nie imprezowałam, tylko ten facet był moim mężem.