Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ze mną jest nie tak?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego ciężko mi znaleźć wartościowego faceta. Mam 34 lata, stałą pracę, pracuje w biurze. Codziennie mam kontakt z wieloma ludźmi, więc nie jestem aspołeczna. Znam jeden język obcy, mam wyższe wykształcenie z kierunków ścisłych z państwowej uczelni. Mam swoje pasję, hobby, lubię sport. Uprawiam go a nie jedynie oglądam przed telewizorem. Czytam książki, oglądam ciekawe ilmy, chodzę do kina, czasami nawet do teatru, na koncerty. Mam swoje grono znajomych, mam z kim wyjść do knajpy. Orientuje się w bieżących wydarzeniach w kraju i na świecie. Mam wyrobione zdanie na temat polityki. Dbam o swój wygląd zewnętrzny. Nie jedynie poprzez codzienne mycie, ale tez poprzez odpowiednią dietę i wysiłek fizyczny. Mam jasna cerę, bez żadnych przebarwień czy krostek. Naturalne włosy do połowy pleców. Mam zadbane dłonie i swoje długie paznokcie. Lubię się ubierać kobieco, czyli szpilki, spódnica, żakiet. Preferuje styl klasyczny, bez dziwactw. Mam swoje mieszkanie i 3-letnie auto, które kupiłam w salonie. Co ze mną jest nie tak?

Gość gość
Twoj wiek im przeszkadza albo/i nie jestes ladna

Gość gość
Widocznie jesteś sztywna, nudna, jałowa, nie masz tego czegos w ich mniemaniu

Gość gość
Nie znam Cie,mogę tylko się domyślać,np.goopi charakter, i nawet sobie z tego nie zdajesz sprawy, może jednak jesteś nieśmiała, nie jesteś ładna/w typie mężczyzn których spotykasz? Może masz się za niewiadomo kogo i to odpycha, może jesteś wyniosła, ALBO BRZYDKA... No powodów może być wiele. Może jesteś ograniczona Swoim towarzystwem? Nie.jesteś pierwszej młodości z całym szacunkiem.

Gość gość
Figurę mam dobra, proporcjonalną. Żadnego cellulitu, wałków tłuszczu, rozstępów. Cycki też w miarę jędrne i kształtne. Charakter mam dobry, nie obgaduje ludzi, nie jestem zazdrosna ani mściwa.

Gość gość
Już widzę że jesteś bardzo skromna, nie wymieniłeś żadnej wady, same zalety no ideał

Gość gość
Może zbyt szybko idziesz z nimi do łóżka?

Gość gość
No to skoro figure i charakter ma ok, to z twarzy pewnie juz nie, a na to zwracaja uwage faceci najbardziej.

Gość gość
Skoro chodzisz ze znajomymi po klubach to jesteś wśród ludzi, i jeżeli nikt cię nie podrywa to poprostu jesteś brzydka mimo że uważasz inaczej. Pierwsze co nas przyciąga to wygląd u obcej kobiety, co innego jak ja znamy np z pracy to wtedy charakter, ale w pracy też cię nie podrywają... Wyciągnij wnioski.

Gość gość
Jednak jesteś wyniosła, żadnej wady nie wymienilas, możesz nawet nie mieć świadomości swoich wad,które odpychaja.

Gość gość
Może uważasz ,że jednak jesteś dla nich za dobra. Wszystko masz no i że wszystkim poradzisz sobie sama. Faceta w gruncie rzeczy też nie potrzebujesz. Chyba,że jako kogoś do kolekcji.

Gość gość
Lepiej miec cellulit i sliczna buzie, niz byc wysportowana, a z twarzy byc max 4. I tak bedziesz na przegranej pozycji

Gość gość
No a poza tym autorka ma sie za super samowystarczalna, niezalezna laske wiec to odpychaja facetow. Oni lubia czyms sie wykazac, pomoc, byc potrzebni. A Tobie, autorko facet jest niepotrzebny

Gość gość
Niczym się nie wyróżniasz zwykle podstawowe funkcje każdego człowieka. To za mało. Może ktoś odkryje w tobie coś więcej to coś jeśli tam jest.

Gość gość
akurat samowystarczalnosc i niezalezność to może odstraszac seby po zawodówce pracujących na budowie, ale jest bardzo ceniona wsrod fajnych facetów na poziomie

Gość gość
No ale nawet faceci na poziomie jej nie chca :-D

Gość gość
Przecież facet nie ożeni się z pracą, samochodem, hobby i znajomością języka.

Gość gość
Charakter mam dobry, nie obgaduje ludzi, nie jestem zazdrosna ani mściwa. XX to pewnie jestes nudna i jałowa. Akurat faceci z dwojga złego wolą juz wredne baby z pazurem, niż kogos bez charakteru. To że masz "pasje" i chodzisz do filharmonii, nijak nie musi czynic cie ciekawą osobą. Jak do tego masz brzydką twarz i chodzisz w żakiecie to juz w ogóle:D

Gość gość
No właśnie, wymieniłaś tylko zalety:o napisz lepiej jakie masz wady to może wtedy ktoś ci powie co jest nie tak.

Gość gość
Droga Autorko, Z mojego doświadczenia wynika, że moje koleżanki singielki tak naprawdę nie wiedzą konkretnie czego chcą. Opisz mężczyznę, które go szukasz - 5 zalet i 5 wad, które jesteś na stanie zaakceptować w mężczyźnie? To powie mi coś więcej o Tobie ;),?

Gość gość
W przeciwieństwie do innych koleżanek singielek wiem co chcę w życiu, a tym bardziej wiem, czego nie nie chcę. Najważniejszy cel w życiu to bycie szczęśliwym. Ideał mężczyzny? To mężczyzna czuły i delikatny a jednocześnie zdecydowany i pewny siebie, który pozowli zachować mi moją wolność i niezależność, który pokaże mi co to namiętność, tęsknota, pożądanie, który będzie mnie fascynował całym sobą.

Gość gość
Autorka jest idealna i szuka idealnego partnera! :-D to sie zdziwi pod koniec swojego zycia, ze takich ludzi nie ma

Gość gość
Do gościa 11.08: nie wymieniłeś żadnej wady, którą jesteś w stanie zaakceptować w mężczyźnie ... Proszę o czytanie ze zrozumieniem :).

Gość gość
*wymieniłaś

Gość gość
Znałem kiedyś podobny typ, samodzielna zaradna inteligentną, super figurka a twarz 6/10, więc pozornie wszystko ok. Ale zero kobiecości w zachowaniu, sexapelu. Była nijaka, obojętna sexualnie, nieatrakcyjna erotycznie, nie pociągała mnie. Myślałem że to taka maska że się to zmieni, kilka spotkań nawet rozmawiałem z nią o tym, uważała że jest sexy bo ma szpilki i mini. Wiem że dalej samotna choć minęły 3 lata...

Gość gość
Kiedy używasz określenia "mężczyzna, który pokaże mi ..." to pierwsza moja myśl o Tobie jest taka, że w drugiej osobie szukasz pomocy, która jest nierealna. Nierealna ponieważ Ty jest jedyną osobą, która jest w stanie sobie pomóc. Poza tym pachnie mi to tymi 50 twarzami Greya ... Żyjesz w jakiejś bajce. A szkoda :(

Gość gość
No fajnie, ale co Ty masz do zaoferowania. Nie pisze o samochodzie i mieszkaniu,też to mam i u kobiety do tego nie potrzebuje. Mam mieć szereg zalet i brzmi to dla mnie jakbym miał tylko spełniać twoje oczekiwania. Mam być czuły,ale i zdecydowany,dać Ci z******ty seks i swobodę. Sam jakieś wady i oczekiwania mogę mieć czy niespecjalnie? Sam mam się starać czy Ty też się postarasz. Jesteś roszczeniowa,tak to wygląda. Mam to ,to i tamto, jestem fajna ,wpisuje się w kanon tego jaka powinna być super kobieta,a Ty (czyli ja) w zamian mam Ci dać to,to i tamto. Ja od kobiety oczekuje czułości,kobiecości,spokoju jak wracam,bo wymianę i handel w różnej postaci to ja mam w pozostałych dziedzinach życia.

Gość gość
Do 11.40: ale fajny z ciebie facet :)

Gość gość
Jesteś strasznie zarozumiała i przemadrzala, takie mam wrażenie po przeczytaniu twojego pierwszego posta. Aż mnie odrzuca od Ciebie jakoś. Samochwala w kącie stała... To cos o Tobie

Gość gość
heh wiek wiek