Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka to jest śmietana kremówka

Polecane posty

Gość gość

witam, chodzi mi o to że jak zwiększam ilość składników na wiekszą blaszkę to ile takie ciasto mam piec, mam fajny przepis na ciasto ekpresik i tam pieczemy 35 minut w 180 stop. ja chce zwiekszyć skladniki to ile mam piec, -2 pyt, nigdy nie robię ciast śmietaną kremówką bo nie wiem jaka to jest jakiej mam uzywać, pouczcie mnie jak jest w przepiesie -śmietana kremówka 30 % to jaka mam kupić, w kubeczku kartonie, gestą rzadką ,albo nieraz jest śmietana kwaśna to jaka, ja do zup używam zawsze z kartona 18% a na reszcie sie nie znam, mam kilka fajnych przepisów ale nie wiem co z ta śmietana, proszę o odpowiedzi , zaznaczę że mam 18 lat , lubię piec, mama nie piecze żadnych ciast bo sie odchydza i nie chce by ją kusiło , i o śmietanie też nie ma pojęcia, z gotowaniem u niej różnie bo wieczie jest na diecie, a że ja lubię gotować to ja gotuję, i że by nie było oprócz tego mama jest najwspanialsza na świecie

Gość gość
Kremówka ma 30% albo 36%. Może być w kubeczku (np. z Piątnicy) albo kartoniku. Musisz popytać w sklepach, bo pewnie nie w każdym taką dostaniesz.

Gość gość
czy kremówki to a te gęste