Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kochankiem i ona robi mi wyrzuty o moje kolezanki

Polecane posty

Gość gość
Nie wystąpi, bo to przegryw zajmuje się zarabianiem kasy domem itp. Dopiero gdy przejrzy na oczy to coś się stanie. Miałem podobnie, obudziłem się, znalazłem przyczynę i wszystko gra: - Facet jak kocha kobietę staje się kapciem, bankomatem i mięcidupkiem. To wielki błąd. Poza tym racja, trzeba szukać partnera o podobnej atrakcyjności. Ja jestem średniakiem i nie dam rady utrzymać przy sobie "Modelki". Moja obecna żona jest ładna i zgrabna, bardzo mi się podoba, ale nie jest typową pięknością. Moją obecną żonę trzymam krótko, nie znaczy to że jej nie kocham, ale trzymam zasady. Mam seks kiedy chcę i ile chcę. Poprzednia żona ma już trzeciego faceta na stałe po mnie, a ilu na boku? któż to wie. Chyba do końca życia będzie szukać księcia :)

Gość gość
Wszystko dobrze napisane. Autor tutaj ma najlepsze położenie. Jeśli skończy się z nią, znajdzie inną. Jest też jeszcze młody, więc wszystko przed nim. Chciałabym mieć kochanka, nie wiem gdzie znaleźć. ;) Na pewno nie tutaj !

Gość gość
c***a z ciebie jak sie boisz kobiety xD baba jak widac wcale kochanka nie chce byc , tylko juz chce cie usidlic zebys był tym jedynym xD no bo jak to ? ona nie jest nbajwazniejsza? nie masz prawa niczego robic oprocz jej sluzyc i ja komplementowac! patola

Gość gość
Zawsze znajdzie się jakiś menel, który będzie chciał spuścić z kija. Wystarczy że zniży się do twojego poziomu.

Gość gość
Ona i tak męża nie zostawi tylko kobieta nie chce zarazić się jakimś syfem. Bo przecież taki młokos fujary na wodzy nie potrafi utrzymać.

Gość gość
A ja napiszę jako kobieta: - wszystko racja jak motyle w brzuchu to za każdym się pójdzie, ale to przechodzi po czasie, ale w trakcie chce się go na własność, nie można się nasycić. - miałam dwóch kochanków, bo mi zakochanie przechodziło. A w końcu zrozumiałam co to miłość i jestem tylko z mężem. Wiele kobiet nie odróżnia zakochania od miłości. I tu leży problem. - czasu nie cofnę, wymazałam przygody z pamięci i doceniłam męża za to co robi dla mnie i dzieci. Wiem, że już nie potrzebuję nikogo innego, staram się być najlepszą żoną na świecie. Wszystko skończyło się dobrze.

Gość gość
Wszyscy tak mają to całe zamieszanie tylko dla zauroczenia jest kłopotliwe i nic nie warte. Lepsze są głębsze wartości.

Gość gość
Taka kobieta to nie kobieta! Powinnaś wstydzić się przed mężem i mając honor, odejść od niego niż nie świadomie pozwalać mu na bycie ze zwykłą scierą jaką jesteś! Pluje ci w twarz!

Gość gość
"Napiszę jako kobieta" ty nie jesteś kobietą uswiadom to sobie!

Gość gość
Póki daje to bzykaj młody tez byłem w twoim wieku

Gość gość
a co - jestem facetem ? Sami frustraci albo młodzież tutaj. Napiszę jeszcze raz: - z kochankami było mi dobrze i nie żałuję tego. Potem przyszło zrozumienie, hormony mi się uspokoiły i nie potrzebuję już tyle seksu, mogę zająć się miłością do dzieci i męża - proste. Każdy musi do tego dojrzeć. Autor nie robi nic złego, ta kobieta jest na etapie, że potrzebuje tego. Kiedyś jej przejdzie burza hormonów i pewnie wróci do męża. tyle

Gość Ewka 36
Jak poznawalas sobie kochanków? Mam coraz częściej myśli, aby wejść w taki układ. Od dawna nie sypiam z mężem, śpimy w osobnych pokojach. Mam 36 lat , jestem atrakcyjną kobietą, dbam o siebie i zawsze miałam powodzenie. Nie chcę, aby moje życie seksualne skończyło się w tym wieku.

Gość gość
a czemu nie wzniecie rozwodow, gdyby mnie zona zdradzala wolalbym wiedziec bo tez bym chical znalezc sobie kochanke, ale tez po to aby sie niczym nie zarazic, wg mnie takie kobiety sa okropne bo narazaja na utrate zdrowia meza, ale tez zabieraja mu okaze do spotkania lepszej kobiety to najgorsze s****wa bo utrzymuje ich maz a szukaja rozrywki, dlatego panowie nie zencie sie - konkubinat

Gość gość
Faceci też zdradzają. Powiem Ci że fajnie się bzyka czyjąś żonę. Masz tą świadomośc ze nie jest twoja ktoś ją kocha a ty w nią lejesz ona wraca do domu i daje buziaka mężowi cała mokra w środku to podniecające. Tez nie dziwie się młodemu ze korzysta.

Gość gość
Chłopie, a czy ktoś broni tobie znaleźć kochankę? Widocznie ciamajda z ciebie, wg punktacji wyżej 4 na 10. Która by cię chciała? Żeby mieć kochankę, albo kochanka to trzeba być top i fit. Bo seks z bylekim to porażka!!! Prawda jest bolesna, ale tak to już natura zrobiła: atrkcyjni mają większe szanse na seks, i ogólnie mają więcej tego seksu, a kobiety to już wogóle, mogą przebierać w partnerach. Ja jestem średniakiem i cieszę się z tego co mam. Mógłbym być brzydszy i głupszy i wtedy to pewnie wcale bym nie posmakował seksu :) A moja druga żona mi daje często i gęsto, bo sobie ją wychowałem. Dla pierwszej byłem jak starszy brzydszy brat.....

Gość gość
Musi być z Ciebie frajer skoro Dymasz d**e po kims.Pierw dyma ją mąż, A potem ty ;) Tacy ludzie to bieda umysłowa serio..by tak dać się komuś manipulowac

Gość gość
Ewka 36 1. nie w pracy 2. nie wśród znajomych 3. nic nie mów przyjaciółce 4. drugi telefon na kartę 5. co miesiąc badanie u ginekologa 6. na początku seks tylko w prezerwatywie, robiliśmy to bez niczego po miesiącu- facet może odejść po razie, dwóch. Mój pierwszy kochanek, poznałam go jak byłam w delegacji, był z miasta obok. Młodszy, żonaty. Wysoki szatyn, mówię ci jaki przystojny. Spotykaliśmy się w mieszkaniu na godziny w Sosnowcu. Raz płacił on, raz ja. A jak on to super robił. Był wyższy i większy od męża. Przy nim czułam się małą słabą kobietką którą dorwał wielki drwal. Byłam z nim prawie 3 lata, aż urwał kontakt :( Potem na internecie poznałam Studenta z Częstochowy, miał stancję w Katowicach i tam się spotykaliśmy, on dał mi poczucie młodości. Aż skończył studia i wyjechał :( No i wróciłam do męża, a teraz już nie potrzebuję kochanka, jakoś nam się układa, jest coraz lepiej. I nawet nie wspominam tamtych. Tak jakby to nie była moja historia, jak obejrzany film.

Gość Ewka 36
Jejku, jak pięknie! Moja przyjaciółka ma kochanka, właściwie to nasz znajomy, zawsze kiedy się widzimy opowiada mi o nim. Ja jestem taką trochę cnotka, mam obawy co do zdrady, ze znalezieniem kochanka myślę że nie miała bym większego problemu, tylko tez za bardzo nie mam gdzie go poznać. Czuję że jest to ten moment, chciałabym się na nowo poczuć porządna. Dziękuję Ci za rady, wiem że z tym trzeba być ostrozną. Raz calowalam się na dyskotece z młodym chłopakiem, bardzo przystojnym, ale to było jakieś 4 lata temu. Chcę czegoś więcej ;)

Gość gość
Macie tupet dziewczyny

Gość gość
dziś Pewnie ze broni, sa takei zasady ze mamy sie na wylacznosc i ja gram wg zasad. Jak ona chce miec kochanka niech mowie to jej pozwole i tez sobie znajde kobiete nr 2. To po prostu fer, co tu trudnego?

Gość gość
człowieku, jakie zasady, o czym ty piszesz? Chcesz, szukasz dziury na boku, twoja sprawa, nie pakuj w to żony. Podobnie żona, będzie ci dobrze, jak będziesz wiedział że się idzie się przebolcować? lepiej jak nic nie wiesz.

Gość gość
Moja znajoma już wręcz nałogowo zdradza męża, ostatnio dowiedział się o jej kochanku, również młody chłopak, w autora wieku, a ona 40 lat, teraz w ciąży, prawdopodobnie z mężem, ale kto to wie. Wydzwaniał do chłopaka, groził mu, chciał ludzi na niego załatwiać, aby coś z nim zrobili. Mieszkamy w małym miasteczku, tutaj każdy o tym wie, i chyba to hamowalo jej męża. A ona zdradza jego gdzie się tylko da i czego z byle kim, w kiblach barowych, na dyskotekach lub po dyskotekach. Kolegowałam się z nią i wiem o niej dużo. Nie lubię jej męża ale szkoda mi jego, bo takich rogów, jak on ma, to jeleń może mu pozazdrościć. Kobieta na prawdę ładna, zadbana, wielu facetów za nią lata, a ona z tego korzysta. Mąż też ją kiedyś zdradził i być może dlatego ona teraz taka jest. Szkoda mi również młodego, zakochał się w niej, a ona całą winę później zgoniła na niego, a mąż uwierzył i młody ma teraz problemy. Fajny chłopak.

Gość gość
Kobiety zdradzają częściej niz faceci i dodatkowo one sir jeszcze angażują uczuciowo.

Gość gość
Kiedyś wyszedłem z domu wieczorem bo zabrakło kaszy dla dzieci na śniadanie. Pojechałem do lidla na zakupy. Żona była w tym czasie u koleżanki. Wracam, stanąłem wyjątkowo przy ulicy, zamiast na podwórku. Patrzę a tu stara BMW trójka podjeżdża. Młody chłopak i moja żona. Zatrzymali się przed bramą i dię całują namiętnie. Kucnąłem za tylnim błotnikiem mojego Audi, żeby mnie nie zauważyli. Patrzę a moja A6 ma rysę na tylnim błotniku. Zna ktoś jakiś dobry środek do wpolerowania - lakier to srebrny metalik?

Gość gość
16:20 Popłakałem się :)

Gość gość
Autor zaginął może go mąż odje/bał ;)

Gość gość
Może działa z kochanką ;D Albo go zamknęła w piwnicy i więzi, bo chciał kontakt zerwać ;D

Gość gość
Młody żyjesz? ???