Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imie Lena

Polecane posty

Gość gość
Co to znaczy że za dużo? Jak Ci się podoba imię Lena to tak nadaj i nie zastanawiaj się nad tym czy jest popularne czy nie. Lena to śliczne imię może dlatego jest tak popularne. Nie wiem czemu wszystkie mamy chcą dać dziecku oryginalne imie! Może daj jej na imie Dupa, fajne bo mało popularne! Mi sie bardzo podoba Lena bardziej niż jakaś Jessica czy Nicola ale to Twój wybór.

Gość gość
jak imię ładne to i popularne...

Gość gość
Imię dla prostytutki zza wschodniej granicy x Weź się ogarnij! Niby czemu Lena to imie dla prostytutki?! Przecież prostytutka może mieć równie dobrze na imię Kaśka albo Maryśka! Albo tak jak Ty! Lena to jest po prostu imię nowoczesne, a nie ku*ewskie, jak dla mnie lepsze od tych Stasiek Zosiek i Marysiek. A Ty jak masz na imie że sie tak wymądrzasz? Lena to piękne imie napewno nie dla dzi*ki mi sie raczej kojarzy z taką śliczną mądrą i wesołą dziewczynką :D

Gość gość
Daj jej na imię Skolopendra, już lepsze niż ta orzygane Lenka. Wszędzie Julki Zuzie Lenki i Wiktorie! Zawołasz na placu zabaw "Lenka" to sie obejrzy pół piaskownicy... No i po co to? Takie wtapianie dzieciaka w szary tłum Lenka Zuzia Wiki Maja no już sie porzygać idzie to tak jakbyś jadła codziennie tą samą czekoladę albo nosiła tą samą bluzkę! Weź ją nazwij jakoś oryginalnie ale też nie jakaś Jessika, Vanessa itp.

Gość gość
nie mieszkam w brudnym mieście, w obskurnym bloku, a moje dziecko nie będzie chodziło na plac zabaw bo plac zabaw będzie miało w swoim ogródku, dlatego będzie miała na imię Lena.

Gość gość
Jest to jedno z najpopularniejszych obecnie imion, co nie znaczy że nie wolno Ci tak nazwać córki, ale nie oszukuj się, że ktoś uwierzy, że lubiłaś to imię zanim było modne ;-). Ma to też swoje zalety, dziecko się nie wyróżnia. Imię Lena ma tę wadę, że nie daje dużo możliwości zdrabniania i modyfikacji, jeśli córce nie będzie się podobało, to ma mało możliwości.

Gość gość
21.15 podobie jak dzieci sąsiadki, trzy koleżanki ze szkoły i pani sprzątająca z Ukrainy :D ot oryginalność :D

Gość gość
22.59 no i...? co w związku z tym?

Gość gość
a mi się po prostu nie podoba bez względu na oryginalność... a za 10 lat pewnie nikt więcej dziecka tak nie nazwie tak jak dzisiaj Angeliki Eweliny i inne sezonówki sprzed 20 lat

Gość gość
Nie wiem jak to jest z tą popularnością,pochodzę z większego miasteczka i nie znam żadnej Leny, u córki w przedszkolu tez nie ma żadnej więc po co ten szał w prawie każdym poscie ze niby takie popularne.

Gość gość
09.44 obawiać sie trzeba że gorzej będzie .Masz rację to moda sezonowa na obce imię i za 20 lat to będzie taka obecna Andżela Beata czy może jeszcze bardziej Żaklina lub Żaneta .