Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co gdy facet nie wykazuje zainteresowania?

Polecane posty

Gość gość

Byłam z chłopakiem 6 msc. Za nami wiele miłych jak i ciężkich chwil. Od jakiś 1.5 msc ukłądało sie gorzej, widzielismy się rzadko. 2 dni temu, zebrałam się na szczerość mówiąc ile dla mnie znaczy i ze nie jeste w stanie trwac w takiej sytuacji jesli nic sie nie zmieni. chłopak jedyne co odpowiedział to ze nie wie co powiedzieć. później nie mielismy wcale kontaktu. dzis napisałam do niego z pytaniem czy chce sie spotkać. odpowiedział ze wszsytko juz chyba powiedziałam.. kiedy odpisałam ze on nie i ze nawet nie powiedzial co o tym mysli, odpisał ze od tego momentu jest rozbity i nie moze pozbierac mysli, wiec zniknęłam.. czy mam to odbierać jako koniec znajomości? koniec kontaktu? mam sobie dać spokój czy po prostu on potrzebuje czasu i gdy wszystko sobie ulozy to sam sie odezwie.. lub tez nie? jak to z waim jest faceci?

Gość gość
Nic więcej nie wskórasz , będzie zainteresowany kontynuacją związku to sam się odezwie ,jeśli nie to papa i niech spływa ..

Gość gość
Myslę, że nie jest zainteresowany czymś więcej niż spotykanie się od czasu do czasu:P

Gość gość
Na Twoim miejscu zadbałabym o siebie, zajęła się swoimi pasjami, a on albo się zdecyduje, albo w międzyczasie Ty znajdziesz kogoś innego, wartego zainteresowania. W celu zadbania o siebie i odkrycia swojej pasji polecam www.igortreneronline.pl. Możesz nie tylko wywalczyć świetną sylwetkę, ale też wygrać dziesięć tysięcy złotych i dzięki temu np. podróżować i poznawać nowych ludzi :)