Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mi powiedział mąż podczas klotni

Polecane posty

Gość gość

Strasznie się ostatnio poklocilismy. I w pewnym momencie powiedział mi "mi się już ciebie bzykac nie chce, jesteś obrzydliwa, spójrz jak ty wygladasz". Wiem, że powiedział mi to na złość bo wcale nie wyglądam źle. Jestem szczupła, mam długie włosy i ogólnie na powodzenie nie narzekam. Wiadomo, pogodzIlismy się, ale chciał się kochać dzisiaj. A mi jego słowa odbijają się jak echo w głowie, i nie mogłam się przemóc, żeby się z nim kochać...

Gość gość
Dodam, że jak mu odmowilam, to mówił, że przeprasza za to co mówił, że wcale tak nie myśli. Był zły i w ogóle. Ale jednak nie mogę...

Gość gość
Ale dlaczego powiedział ci na złość akurat to.......cos chyba musi być na rzeczy. :)

Gość gość
Bo od zawsze miałam kompleksy, jeżeli chodzi o wygląd. Kiedyś ważyłam dużo ale wzięłam się za siebie i udało mi się schudnąć. Z 65 do 55

Gość gość
Spadaj brzydulo

Gość gość
Pewnie faktycznie powiedział Ci to, by zrobić Ci przykrość, ale takich słów akurat się nie zapomina. Sam sobie strzelił w kolano i wcale się nie dziwię, że nie chcesz z nim sypiac. Też bym nie chciała. Mi raz w kłótni mąż powiedział, że jest ze mną tylko dlatego, że fajnie się pokazać w towarzystwie z młodą ładną żoną. Zabolało syrasznie. Spakowalam się i wprowadziłam. Długo przepraszał i błagał żebym wróciła. wróciłam, bo go kocham. Ale tych słów nie zapomnę nigdy. I w łóżku też pogorszylo się bardzo. Sam jest sobie winien.

Gość gość
Teraz bedzie ci dosrywal do konca zycia Wspomnisz moje slowa a bedzie jeszcze gorzej

Gość gość
Prawdopodobnie miał dobre intencje i chciał abyś się wzięła za siebie

Gość gość
gość dziś Pewnie faktycznie powiedział Ci to, by zrobić Ci przykrość, ale takich słów akurat się nie zapomina. << Xxx No właśnie to jest to...

Gość gość
Weź rozwód tak będzie lepiej

Gość gość
gość dziś Prawdopodobnie miał dobre intencje i chciał abyś się wzięła za siebie Xxx Czy ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem?

Gość gość
gość dziś Teraz bedzie ci dosrywal do konca zycia Wspomnisz moje slowa a bedzie jeszcze gorzej xx To jest prawda autorko. Będzie jeszcze gorzej, zobaczysz.

Gość szeregowy czereśniak
nie dasz mu przez parę razy, faceta chwyci męska duma i przestanie prosić. Znajdzie sobie na boku coś co niebędzie marudziło i będzie mu nadstawiało kiedy on będzie chciał i jak będzie chciał. Znam temat bo sam kiedyś tak miałem.