Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie osoby dziwne, "inne", ktore sa lubiane

Polecane posty

Gość gość

bo ja chyba taki troche niezreczny, specyficzny czlowiek, chcialabym byc bardziej pozytywnie odbierana. Oczywiscie dla wielu bede irytujaca i nic nie poradze. Wygladam dziwnie wg wielu tzn no lubie styl wygodny, komfortowy (co nie znaczy niehigieniczny i brzydki), nie przesadzam z makijazem, nigdy nie mialam chlopaka, mam tylko 2 dobrych przyjaciol no i zainteresowania dosc dziwne dla wielu osob, niekoniecznie kobiece (nie jestem chlopczyca). Czesto czuje sie jakas inna, moze zmieni mi sie to kiedys bo tez nie jestem jakas super wyyjatkowa oczywiscie.

Gość gość
Tzn nikt mi nie powiedzial ze dziwnie wygladam, ale ze czemu nie umaluje sie bardziej, bardzo duzo rad co do wygladu :P ze to i to by mi pasowalo itp

Gość gość
kiedys bardziej sie jaralam nauka, a teraz widzac przewracanie oczami troche sie ograniczam :P bo nadal duzo czytam, ale sie nie udzielam

Gość gość
za dużo rozmyślasz na te tematy każdy człowiek jest inny bo jest inną osobą a dziwny ktoś może być dla kogoś a dla innego nie i całkiem normalny otaczaj się ludźmi podobnymi sobie to nie będziesz czuć się dziwnie

Gość prawi 114
jaś fasola

Gość gość
Do autorki: Ile masz lat drogie dziecko?