Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zemścić się na moim wrogu? Szukam inspiracji. Pomóżcie

Polecane posty

Gość gość
To najpierw uderz w męża to co wiesz wykorzystaj maksymalnie. Nawet jak nie będzie z tego poważnych konsekwencji to nerwów jej napsujesz. Co do związku to pierwsza rzecz jakie to jest małżeństwo? Zgodne, wierne czy może się zdradzają?

Gość gość
Zwyczajnie ustami i pochwą :-)

Gość gość
No właśnie nie wiem jakie to jest małżeństwo bo nie mamy już kontaktu. Ale ona jest taka osobą, że choćby się u niej walilo i paliło to powie że jest super i będzie pod publikę stwarzać pozory. Ale swego czasu ona była bardzo rozwiązla a ten jej dziadek także nie był święty i wyrywal na kasę wszystko co się ruszyło.

Gość gość
To jeśli ona ma taka przeszłość i na 90% teraz tez go zdradza;) detektyw zdjęcia do jeża i może jeszcze żeby się rodzina i znajomi dowiedzieli? Ew anonimy ze dziecko jest nie jego itd. Wierz mi takie cos bardzo zatruwa życie

Gość gość
Żaden facet nie chce żyć ze swiadomisvia ze żona się puszcza a dziecko nie jest jego

Gość gość
On miał duże wątpliwości czy dziecko jest jego ale je uznał ostatecznie. I chyba jednak jest jego bo podobne do niego bardziej a nie do niej.

Gość gość
wyślij list medyczny w którym beędzie pisało że ma chorobę weneryczną, albo HiV

Gość gość
Myślałam o tym detektywie ale ona mimo tego jaka jest może się bać go zdradzać. Bo mogłoby to ja odciąć od kasy.

Gość gość
uszyl lalke szmacianke i przeprowadz na niej voo doo

Gość gośćSYLWIA
na takie coś trzeba mieć dowody i robi się krzywde przede wszystkim dziecku,myślicie że takie dziecko nie cierpi słysząc że nie jest dzieckiem swego ojca? nie sztuka komuś zrobić krzywde [pieprząc trzy po trzy co ślina na język przyniesie w dodatku bez podstaw i bezkarnie.

Gość gość
Jeśli nie masz na nią jakiejś jednej dużej sprawy która załatwiłaby temat definitywnie to zastosuj metodę małych kroków- systematyczne drobne ciosy- raz jakiś donosik, potem anonim, potem może cos jeszcze itd żeby nie miała spokoju cały czas

Gość gośćSYLWIA
20.29 co z niego za facet skoro miał wątpliwośći? sądził po sobie?

Gość gość
Temat z dzieckiem niestety odpada bo do niego jest podobne. Zresztą on nie jest głupim facetem i podejrzewam że mógł zrobić badania z DNA.

Gość gość
Jeśli kasa to nie przeszkoda to możesz wynająć dla niej kochanka żeby ja uwiódł

Gość gość
Sądził być może po sobie ale pewnie też po niej. Skoro zdradzala swojego pierwszego męża z różnymi facetami a potem z nim to każdy miałby wątpliwości.

Gość gośćSYLWIA
20.21 jak można mieć ślub z jednym a potem z drugim? masakra jakaś

Gość gość
Z tym kochankiem dobry pomysł ale jak to przeprowadzić organizacyjnie? Laska nie pracuje, siedzi w domu to gdzie niby miałaby poznać tego kochanka? Konta na portalach społecznościowych też nie ma więc trudna sprawa. Poza tym skąd pewność czy taki kochanek by się nie wygadal?

Gość gość
Ale niekoniecznie musisz szukać tylko rzeczy prawdziwych - nawet jeśli zrobił nad dna i wie ze dziecko jest jego to takie plotki zabolą przede wszystkim ja bo to na pewno był dla niej drażliwy temat

Gość gość
Jak opłacasz profesjonalistę to się nie wygasa;) niektóre agencje detektywistyczne maja nawet po cichu takie usługi. Znam niestety historie jak żona w ten sposób wynajęła dla męża kochankę żeby się z bim rozwieść z jego winy wiec się da. S taki gość jyz jakiś sposób znajdzie. Łatwiej wyrwać kurę domowa niż biznes woman wbrew pozorom

Gość gość
Gość sylwia, tak właśnie było miała jednego męża a zaszła w ciążę z drugim. Po rozwodzie wzięła od razu ślub następny. To bardzo przebiegła osoba, nie życzę nikomu aby na nią trafić. Straszna intrygantka i bardzo zły człowiek.

Gość gośćSYLWIA
20.35 dla mnie to raczej normalne nie jest.był z nią a potem robił testy DNA po co? żeby upokorzyć ją czy zrobić krzywde dziecku?to jakto był z nią a robił to z kim że nie był pewny?Skoro byli razem to logiczne że powinni sobie ufać chyba że pooznał inną i taki wymyslił sobie sposób żeby zwalić wine na tamtą,zresztą co to za dziewczyna że najpierw z jednym a potem z drugim??masakra

Gość gość
anonimy nie przejdą instytucje raczej się nimi nie zajmują niestety nic nie możesz zrobić mam podobnie z tym że to facet mój były szef który mnie molestował nie dostał i zniszczył mi życie skutecznie do dzisiaj mam depresję i nerwicę rozwalone zdrowie nic mu nie mogę zrobić bo nie mam dowodów świadkowie nie chcieli zeznawać na moją korzyść a nie mam pieniędzy na sprawę cywilną jeszcze musze go mijać na korytarzu gdzie śmieje mi się w twarz, jedyne co mogę zrobić to zając się swoim życiem na tyle ile to możliwe i czekać aż powinie mu się noga, czekam tak 10 lat terapię pomogły ale nie na tyle by wybaczyć bo nie da się wybaczyć publicznego upokorzenia, utraty zdrowia i bólu

Gość gość
Napisz cos więcej o nich z czego żyją itd to może ktoś ci cos lepiej doradzi

Gość gość
Ale ja nie mam pewności że robił badania. Napisałam że nie jest głupim facetem więc mógł zrobić. A ona niestety taka właśnie była.

Gość gość
Nie masz racji np skarbówka bardzo często korzysta z anonimów tylko musza być w miarę konkretne a nie ze Kowalski kupił nowe auto i skąd na to miał

Gość gośćSYLWIA
20.44 raz piszesz o ślubach raz o kochankach jedno i drugie nielogiczne a to zaboli najbardziej dziecko uwierz mi kobieta wycierpi swoje ale tylko taka która była takiemu dupkowi całkowicie wierna a on jeszcze taką upokorzył,te co się puszczają z jednym i drugim po kolei to mają gdzieś.

Gość gośćSYLWIA
skąd wiesz że taka była? Ona w ogóle wierząca jest?

Gość gość
jedyne to podesłać anonimy jej że mąż ją zdradza jeśli go kocha to zaboli i nawet jeśli on ją przekona że to nie prawda podejrzenia z nią zostaną i będą w każdej sekundzie jej życia nawet jeśli jest z nim dla kasy zawsze już będzie miała z tyłu głowy że w każdej chwili może ją zostawić na lodzie i wymienić na nowszy model

Gość gość
Jeśli kobiecie zależy na opinii otoczenia w sensie robi z siebie taka idealna to takie plotki ja zabolą

Gość gośćSYLWIA
dla mnie taki facet to d**ek