Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pediatra wystawi mi skierowanie na usg

Polecane posty

Gość gość

mój syn ma 11 lat ale nigdy nie było potzreby robic usg . Czy pediatra może mi wystawic takie skierowanie czy musi byc specjalista . Czy musze podac kokretny powód czy badania moze byc kontroląbez wyraznej przyczyny ?

Gość gość
No chyba musisz podac czego to usg? Nie sadzisz???

Gość gość
Oczywiście że musi być konkretny powód, jak inaczej sobie to wyobrażasz? Pediatra tez może jeśli mu to potrzebne do diagnostyki, ale ciężko mi wyobrazić sobie taką sytuację.

Gość gość
A usg czego tak konkretnie? Mnie lekarz rodzinny wystawił skierowanie na usg ale był tego powód. Lekarz pisząc skierowanie podaje konkretnie czego dotyczy badanie oraz jaka jest przyczyna -podejrzenie choroby konkretnej. Specjalista też nie da ci ot tak skierowania.

Gość gość
Podaj bóle brzucha to da co na jamę brzuszną .

Gość gość
wątpię aby lekarz dał skierowanie z powodu samych bóli brzucha bez innych objawów jesli badanie w gabinecie nie da wskazań.

Gość gość
Znajdź zaufanego pediatrę, przejdź się do niego i zapytaj. Ja chodzę z moim dzieckiem do www.pediatralublin.com.pl. Ufam mu, wiem ż ma fachową wiedzę i jestem pewna, że nie zostawiłby mojego dziecka bez należytej opieki i pomocy. Polecam się do niego przepisać, bo warto.

Gość gość
Również chodzimy do www.pediatralublin.com.pl , bardzo fajny pediatra z super podejściem do pacjenta. Już wielokrotnie bardzo nam pomógł, śmiało mogę polecić.