Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malagosla

Skurcze macicy

Polecane posty

Gość Malagosla

Dziewczyny staramsię z mężem o dzidzie. Dzis mam 19dc owulacja byla ok13dc dziś cały ranek co jaks czas czuje takie skurcze nie wiem, tak jakby promieniowały pod żebtą z lewej strony. Nie wiem czy to normalne miała któras z was? Czy to może zarodek się osadza :D

Gość gość
Zarodek się osadza??? Wtf??? Zanim się weźmiesz za rozmnażanie to zrób sobie najpierw powtórzę z biologii na poziomie szkoły podstawowej.

Gość gość
Strasznie mnie rozbawił ten osadzający się zarodek:D zarodek się zagnieżdża. Ja w ciąży czegoś takiego nie miałam. Ale skurcze nie są objawem ciąży. Mnie bolał tak jakby lewy jajnik na początku ciąży. I prawie całą ciążę miałam ucisk na tą stronę. Skurcze to masz przy okresie, porodzie i na dalszym etapie ciąży jak się macica zaczyna do porodu przygotowywać albo dzidziuś szaleje

Gość gość
Osadzajacy zarodek to przenosnia ale spokoko. Dziekuje za odpowiedzie. :) Poziom podstawowy z biologii mam opanowany,

Gość gość
Podstawa to by mąż był przy tobie podczas każdego badania cipki masz do tego prawo gdy wyprasza ginekolog to zboczeniec a i na pewno nie wstydzisz sięmmęża skoro współżycie ze sobą i intymność należy do niego a nie jak mają zacofane dziewczyny do ginekologa! Gdy jest mąż lepiej się stara ginekolog przeprowadzić badanie i więcej doradza! To samo mąż powinien wspierać poród bo CC po nim są często komplikacje zdrowotne.