Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pieczenie ciast ..lubicie ?

Polecane posty

Gość gość

Lubicie piec ciasta ? Bo ja uwielbiam . Zawsze sie przy tym zajęciu relaksuje :) Macie jakieś ulubione /popisowe ciasta?

Gość gość
Też uwielbiam piec. Najlepiej mi wychodzą cygańskie ścieżki, kora orzechowa, orzeszki i rogaliki z zatapianego ciasta.

Gość gość
i jeszcze babka marmurkowa, zebra i rolada "żyrafa". ciasto jakuba i marlenka też spoko. Tylko sernik z rosą mi nie chce wyjść. Wszystko super, tylko rosa sie nie pojawia

Gość gość
Nie, to nudne. Zresztą nie napycham się węglowodanami, stawiam na białko, nie lubię cukru i mam świetną figurę :)

Gość gość
Uwielbiam :) Deser to poezja.. wisenka na torcie konczaca obiad.. Autorko, jak nie wychodza ci serniki z rosa to rob z przepisu na senik- rosa, bo przeciez nie na wszystkich sernikach rosa wystepuje.. Mi nie wystepuje na zadnym ! Njlepeij lubue ciasta kruche, rozne tarty.. mniam ! tutaj jest kopalnia super przepisow : www.mojewypieki.com

Gość gość
Autorka Jak mam wolne , maz w pracy , dziecko w przedszkolu to zawsze robię jakieś dobre ciasto. Uwielbiam piec torty. Samo dekorowanie /ozdabianie tortu sprawia mi przyjemność. Gotować tez lubie :) Wiem ze teraz "stanie przy garach " jest nie modne i często wyśmiewane ale ja lubię i czerpie z tego przyjemność.

Gość gość
13:58 E tam, pełno jest programów i teleturniejów kulinarnych. Rzecz w tym, że trzeba się wyróżniać potrawami, wymyślać nowe przepisy, otworzyć własny biznes. Wtedy gotowanie jest w cenie. A jak kobieta jedyne co umie to gotować i sprzątać (i z tego nie ma dochodów) to rzeczywiście jest mało warte. No i jeśli nie można z nią porozmawiać o niczym innym poza domem i dziećmi bo nie ma innych hobby to też beznadzieja.