Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy opłaca się kupować kosz Mojżesza?

Polecane posty

Gość gość

Jak długo służy dziecku? Czy dzieci lubią w nim spać bardziej niż w łóżeczku?

Gość gość
Uzywalismy tylko kosza do 5 mz. Później kupiliśmy łóżeczko.

Gość gość
Ja uzywalam 4 m-ce dla mnie super. Byl na bujakach wiec w razie wielkiego krzyku pokolysalam, w ciagu dnia moglam przenies do salonu czy ogrodu

Gość gość
kup uzywany na olx nasz maly do 6 miesiąca leżał w nim, wygodny do przenoszenia z gory na dol,do ogrodu na taras

Gość Michalina9988
Ja myślę, że warto mieć mebelek do spania maluszka na drzemki, żeby mieć go zawsze na oku. Szczególnie jak ma się większe mieszkanie czy dom. Ale kosz starczy na bardzo krótko - one są dość małe i wąskie. No i po okresie tych pierwszych miesięcy już zupełnie do niczego się nie przyda... Bardzo mi się takie kosze podobały, ale ze względów praktycznych kupiliśmy dla synka Chicco Baby Hug - bo ma opcję właśnie takiego kosza, ale potem się to reguluje do leżaczka z lekkim nachyleniem, leżaczka z pozycją prawie siedzącą dla starszych niemowląt, a na koniec do krzesełka na prosto/fotelika do karmienia. Fakt, wydałam więcej niż na kosz mojżesza, ale zliczając ile bym wydała na kosz, leżaczek i krzesełko, to taki wielofunkcyjny mebel się bardziej opłaca. No i gondolka jest większa niż standardowe i mój synek nadal jeszcze w niej czasem śpi, mimo że w wózku głębokim już się nie mieści :) https://images84.fotosik.pl/1049/14fcda6231e1f7d4med.jpg

Gość Kamila012
No ja właśnie uznałam, że to mega przydatna rzecz, ale szkoda trochę wydawać kasę na coś, co posłuży może 2 miesiące a może 6 miesięcy - nie wiadomo. Więc ostatecznie (mimo że wiklinowe kosze pięknie się prezentują) kupiłam leżaczek Baby Hug z Chicco, który jest połączeniem takiego kosza (wygląda jak gondola) z leżaczkiem i krzesełkiem nawet. Przez dobre pół roku M. spał w gondolce na drzemki. Muzyczka "nocna" (tak moja córeczka mówi na muzyczkę, która się włącza po wciśnieciu guzika z księżycem :P) do tego ładnie go wyciszała i pomagała zasnąć. Teraz używamy go jako leżaczka, gdy muszę coś zrobić w domu, a muszę mieć M. na oku. Można też potem zrobić oparcie na pionowo, dosunąć do stołu i mieć krzesełko do karmienia. Albo obniżyć poziom całkiem na dół i mieć fotelik dla dziecka. Ale to jeszcze przed nami :) https://images89.fotosik.pl/2/bada68d7efe41614med.jpg