Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żyć dla ludzi

Polecane posty

Gość gość
Po prostu już mam dość ludzi, wmawiania sobie że kolejna osoba, będzie nie wiadomo jakim przyjacielem , że kolejna dziewczyna to będzie to. Mam dość okłamywania siebie, kiedy przy konfrontacji z rzeczywistością jest za każdym razem tak samo. Mówią zebym się odzywał do ludzi. Bokiem mi to juz wychodzi. to całe odzywanie się do ludzi, mam tego dosyć. Rzygam tym. Kiedy kolejny raz ktoś sie nie odzywa do mnie bez powodu, Czuje się traktowany jak powietrze, od kilku lat to samo pieprzone olewanie rok w rok. Poznaje owszem ciągle nowe twarze, tylko że ciągle to samo zachowanie, ja tego nie rozumiem, jakoś trudno mi to pojąć, żeby w tym milionowym tłumie ludzi nie znalazła by się jakaś empatyczna osoba, która by zechciała się zaprzyjaźnić. Gdyby to było u jednego, rozumiem, zdarza się ale to się rozlewa niczym ocean.

Gość gość
takie jest życie

Gość gość
Gorzkie

Gość gośćesik
21 .15 w podstawówce i w zawodówce miałam tak samo,dopiero w liceum i na studiach jest trochę inaczej ale nadal zawsze znajdzie się ktoś kto zechce zdeptać i upokorzyć ,tak to już jest że chamy bez empatii wyczuwają takie osoby i podbijają sobie nimi chore ego.Głowa do góry,będzie dobrze!

Gość gośćesik
tzn osoby wrażliwe wyczuwają i w ten sposób je traktują

Gość gość
tak to juz jest, zyc dla siebie sie powinno, sama to przezylam taka samotnosc, nikt mnie jakos nie przesladowal, ale ludzie mnie czesto olewali, uznali ze nudna itp..... teraz mam paru przyjaciol, ale z tylu glowy zawsze jest takie ze no to jest tylko przejsciowe, na chwile, nie ma sie co przywiazywac do nikogo bo i tak zleja. Jak dla nikogo nie jestem wazna to chociaz moge dla siebie samej... miec hobby, prace i tak do smierci jakos starac sie zapomniec i nie dreczyc sie samotnoscia. Psychotropy sa dobre tez bo nic sie nie czuje

Gość gość
gość dziś tak to juz jest, zyc dla siebie sie powinno, sama to przezylam taka samotnosc, nikt mnie jakos nie przesladowal, ale ludzie mnie czesto olewali, uznali ze nudna itp..... teraz mam paru przyjaciol, ale z tylu X Trzeba szukać ludzi podobnych i zrozumienia Inne Sspojrzenie