Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem co myslec

Polecane posty

Gość gość

Po rozstaniu moj facet napisał mi, że dostałam ostrzeżenie od losu. Dużo złego mi wyrządził mimo to go kocham. Ma wyrzyty, karze znalezc kogoś dobrego.

Gość gość
Znajdź kobieto i o nim zapomnij. Mnie los ostrzegał, nie posluchalam a teraz przejrzałam na oczy ale jest za późno. Mamy dziecko już zawsze będzie w moim życiu. On nie zasługuje ani na mnie ani tym bardziej na dziecko.

Gość gość
No właśnie, nie popełniają tego błędu co gość 17.27. Wszystko wskazuje na to że Twój były to d... K, sam ma tego świadomość więc nie ośmieszaj się, nie narzucaj i odpuść, urwij kontakt bo lecisz jak cma do ognia

Gość gość
Żenisz się?

Gość gość
Długo byliście razem ?

Gość gość
Prawie 2 lata. On ma problem pewien przez to dosyc mnie skrzywdził podobnie jak inna dziewczynę. Zrozumial jak ta dziewczyna powiedziala mu o tym co z nia zrobił.

Gość gość
Skrzywdził Cię zranił a Ty nadal chcesz z nim być zastanów się ? On się nigdy nie zmieni a Ty czekając na niego z marnujesz tylko sobie życie. Posłuchaj go odejdz i ułóż sobie życie z kimś kto Cię naprawdę pokocha.

Gość gość
Tylko ze on mnie kocha. Zdal sobie sprawe co nawyczynial i ze mam przez to duze problemy.

Gość gość
Gdyby Cię kochał to by Cię nie ranił, chyba nie tak traktuje się osobę na której nam zależy

Gość gość
On tego nie umie. Nikt mu nie pokazał. W glebi serca to bardzo dobry człowiek ktory popełnił dużo błędów.

Gość gość
A i teraz chce odejść odciąć się i zostawić Cię z tymi problemami bardzo dojrzałe to z jego strony

Gość gość
Skoro drugi związek kończy podobnie to nie wiem czy da się go czegoś nauczyć

Gość gość
18.00 hehe dobre :D naiwna jesteś. Tak, tak sobie tłumacz

Gość gość
Jeju ja tak nie potrafie. Jestem silna osoba, wychodzilam z problemów. Z tego też wyjde ale on potrzebuje pomocy. Nie wiem co zrobic.

Gość gość
Baranka o sciane pierdyknac!

Gość gość
On potrzebuje pomocy? To kto kogo w końcu skrzywdził bo się zgubiłem?

Gość gość
Dużo złego jej wyrządził, ranił ja no ale on przecież ja kocha bo tak powiedział :D. Bidulek nie wie co dobre a co złe, jak powinien zachowywać się względem swojej dziewczyny... On ma 5 lat?

Gość gość
Jak się kocha to się nie rani drugiej połówki. Będziesz płakać tak jak ja i wspomnisz moje slowa ale będzie za późno.

Gość gość
A jak sie rani dla jej dobra zdby odeszła?

Gość gość
Jak się kogoś kocha to się go nie rani nawet dla jego dobra, czy wy macie po 10 lat jak jest jakiś problem to się go rozwiązuje razem anie krzywdzi się wyżywa na drugiej osobie... Jesteś tak zamroczona Nim że On robi z Tobą co chce, kobieto miej trochę rozumu i go olej tak jak on Ciebie, no chyba że chcesz całe życie być tak traktowana ...