Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza8844

Studia

Polecane posty

Gość iza8844

Czesc, zastanawiam sie nad pojsciem na studia ale nie dosc ze matura troche slaba to jeszcze na ten kierunek nad ktorym sie zatanawiam potrzebny jest przedmiot z ktorego ja nie pislalam matury. Czy jest sens wogole probowac bez tego przedmiotu? Moze polecacie jakies ciekawe kierunki gdzie nie trzeba miec swietnych wynikow?

Gość iza8844
Dzieki za rade ale nie o to pytalam... :/

Gość gość
przede wszystkim powinnaś się zastanowić, co cię interesuje decydowanie się na studiowanie kierunku, który może ma renomę, ale nie pokrywa się z twoimi zainteresowaniami to kiepski pomysł, nic na siłę

Gość gość
Co z tego, ze sie dostaniesz jesli potem nie dasz rady.

Gość gość
dlatego jeśli jakiś kierunek chodzi ci po głowie, to nawet jeśli byś się nie dostała, to jest jeszcze wiele innych opcji, na przykład szkoły policealne, jakieś kursy zawodowe.. wybór masz spory, tyle mogę ci powiedzieć

Gość iza8844
Teraz juz wiem co mnie interesuje ale jak zdawalam mature to nie wiedzialam. Wiec musze napisac musze napisac mature z tego przedmiotu co go nie mam a jest m.in wymagany czy moge sprobowac bez niego?

Gość gość
teoretycznie możesz spróbować się dostać, ale pewnie będziesz musiała uiścić opłatę rekrutacyjną, bodajże 85 zł ale możesz w najbliższym roku jak najbardziej napisać maturę z wymaganego przedmiotu, najlepiej na poziomie rozszerzonym na twoim miejscu spróbowałbym pójść na jakiś kurs maturalny, tego też w Polsce nie brakuje

Gość iza8844
Super dzieki :D bardzo pomocna odpowiedz dla mnie

Gość gość
nie ma problemu :D