Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwkaaa111

Jestem mężatką , kocham kobietę!

Polecane posty

Gość Iwkaaa111

Jestem mężatką od 2lat. Kiedy po 2 latach chcialam obecnego męża zostawić (był okropnie zazdrosny) moja cala rodzina się mnie wyrzekła. Kazali mi do niego wrócić, a raczej zmusili do tego. Noe chciałam, wyprowadzilam się do koleżanki. Ale kiedy pisał do m ie że soe zabiję (cała rodzina go szukała i wszyscy obwiniaki mnie) postanowilam do niego wrócić. Na początku było okroonie, kazdy pocałunek był wymuszany ale mu to nie przeszkadzalo. Pozniej jakoś samo poszlo. Przyzwyczajenie , ślub, nowy dom. 2 miesiące po ślubie pojechałam do Katowic odwiedzić przyjaciółkę która wyprowadzila się do dziewczyny. I tam poznałam inna lesbijke. Co tu duzo mówić, wystarczyło 5min a wiedziałam, że się zakochałam. Widziałam ja prawie 2 lata temu a nadal nie potrafię zapomnieć. Chcialabym jej o wszyatkim napisać ale się boje. Ciagne to swoje życie, myślę o niej i zastanawiam się czy jej o wszystkim napisać? Dlatego proszę Was o radę

Gość gość
Następny niedorozwój, lesba wyszła za mąż żeby się szybko rozwieść i zje/bać komuś życie :-D ...a tak, nie wiedziała wcześniej że woli lizać ci/py ;-)

Gość gość
...po ślubie niedorozwój zaskoczył :-D

Gość gość
Jak sie rodzina dowie to teraz na pewno sie ciebie wyrzeknie :)

Gość gość
Masz prawo do miłości - bez względu na to kogo kochasz.