Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubie sie pieprzyc na balkonie

Polecane posty

Gość gość

Kiedy wszyscy widza jaka ze mnie suczka partner ostro wchodzi we mnie od tylu a ja piszcze i jęczę na całe osiedle, potem on robi mi minetke a potem ja jemu loda. Kiedyś prawie wylecialam z trzeciego piętra...

Gość Botka
Tez bym tak chciala... :)

Gość gość
a nie za zimno już teraz?

Gość gośćeni
Lubię się pierdolić.Gdzie ja się nie pierdoliłam,mieszkamy na wsi i chyba byłam brana wszędzie-stodoła,podwórko,dziki sex na polu podczas ulewnego deszczu

Gość gość
Jebliwa jestes

Gość gość
też lubię. Pierwszy raz na urlopie - po gorącym plażowym dniu (pierwszy raz toples), super skąpo ubrani wyskoczyliśmy na balkon obejrzeć jakiś event - efektowy pokaz sexy tańca latino. Pomimo że obok na balkonikach osoby jak tylko poczułam jego twardniejącego penisa to wierciłam się prowokacyjnie. W końcu uniósł mi tunikę, wspięłam się na paluszki i wszedł. Wychyliłam się ile się tylko dało a on zbytnio się nie maskował z rytmicznym dobijaniem. Obok na pewno zauważyli, ale się nic nie przejmowaliśmy. Od tego czasu zdarza się nam powtórzyć na naszym balkonie. Nie ma pokazów sexy tańców, ale jak sobie stoimy to szepcze mi na ucho co tam mogłoby być, szybko do domu na przebranie w luźne i bez bielizny i już przytula mnie od tyłu a ja czekam aż mnie cudownie wypełni. Najpierw jeszcze wstyd mnie napina, ale w miarę rozluźniania miękną mi pośladki i wchodzi coraz głębiej i głębiej, nawet bez jakiś intensywnych ruchów. Na resztę wchodzimy do pokoju, ale nie do sypialni tylko fotel w salonie. Wtedy lubię się kochać przy szeroko otwartym balkonie - spontanicznie ryzykownie.

Gość gość
fajnie:0 ryzyko podnieca:)

Gość gość
w domu nie, ale na wyjazdach lubimy aranżować ryzykowne sytuacje. Bardzo nas to podnieca. Zresztą nie musi to być seks, ale zawsze jest to wstęp do seksu. Np wyjścia w ryzykownym stroju do hotelowego klubu. Kupuję swojej sexy sukienkę, taką typu "sexy club wear", idziemy do pubu i jak jest już luźno, bardzo późno i bardzo swobodnie wyskakujemy do pokoju, przebiera się i schodzimy. Często nie zakłada wtedy bielizny, a jak już to tylko dlatego żeby było widać jaka jest seksowna. Trochę tak imprezujemy i powrót na seks.

Gość Grazynka34
Jadę z mamusią i mężem na wczasy nad morze.Mamy pokój 3osobowy i tam poświęcimy sporo czasu na p********ie.Przez 2 tygodnie nie musimy się ukrywać przed tatą.Mój mąż będzie ****ał mnie ,albo mamusię.Postanowiłyśmy razem z mamą że codziennie zrobimy mojemu mężowi loda.

Gość gość
Fajna sprawa z tym balkonem ;) tylko ci jak zacznę jęczeć a u mnie nie jest to do powstrzymanaia

Gość gość
Może nie zupełnie obcą kobietą ale z koleżanką kochałem się 2 tygodnie temu. Zawsze mi się podobała ale na nic nie mogłem liczyć. Lecz 2 tygodnie temu 16 czerwca spotkałem ją na zakupach w Markecie A że była w ciąży i miała sporo zakupów pomogłem jej w dostarczeniu zakupów do domu Zanim poszliśmy do jej mieszkania wpadliśmy na kawę do kawiarni. Bardzo fajnie nam się rozmawiało i przy kawie i w drodze do domu. Kiedy już byliśmy u niej poprosiłem o coś zimnego do picia. Przyniosła po piwku smakowym usiadła obok i przytuliła się Co mnie zupełnie dziwiło. Po chwili byliśmy już nadzy. Nie wierzyłem że to się dzieję naprawdę więc spytałem czy jest tego pewna z uśmiechem na twarzy odpowiedziała tak. Przeżyłem cudowny sex którego do końca życia nie zapomną. Najprzyjemniejsze było to że pozwoliła bym zakończył w jej wnętrzu, Nigdy nie zapomną jej radości i uśmiechu kiedy doszedłem głęboko w jej wnętrzu. Było widać że sprawiło jej to ogromną przyjemność.

Może nie zupełnie obcą kobietą ale z koleżanką kochałem się 2 tygodnie temu. xxx zostałbyś z nią i zaakceptował dziecko jak twoje?

Gość gość
Naturalnie że zaakceptowałbym!! Ojciec nienarodzonego dziecka zwiał do Kanady. Problem polega na tym że Ona się nie odzywa. Dzwoniłem wiele razy byłem nawet pod jej mieszkaniem, ale jak do tej pory nie odezwała się.

Gość gość
zrobiliśmy swoim paniom fotki jak przechylają się z balkonu przez barierkę i cudownie widać im pupy w stringach wystające spod tunik. Ależ było oburzenia i żądania żebym skasował, ale kumpel przedstawił propozycję - albo fotka trafi na facebooka, albo zrobią nam taki sam pokaz ale już bez stringów. Nie miały wyjścia, zrobiły pokaz, zrobiliśmy następne fotki i przysunęliśmy się bliżej. One piszczały i niby się wykręcały, ale chętnie wystawiały pupki na ocieranie przez szorty naszych twardzieli. Zaskoczone jak poczuły uwolnionego twardo zmierzającego rowkiem do dziurki. Ale już było za późno na unik, chwyt za biodra i zaraz głębokie uuuuuu.

Problem polega na tym że Ona się nie odzywa. Dzwoniłem wiele razy byłem nawet pod jej mieszkaniem, ale jak do tej pory nie odezwała się. xxx może jest na oddziale patologii ciąży i dlatego nie ma w domu? Jak jest w twoim mieście jedna porodówka idź sprawdź, odwiedź a jak wiele to masz większy problem. Szukaj bo może warto, pytaj koleżanek itp.

Gość gość
To dopiero 6 miesiąc więc trochę za wczas by była na oddziele w szpitalu. Pytałem jej sąsiadki która mieszka obok. Widuje ją prawie codziennie ale czemu nie oddzwoni lub nie wyśle smsa?? Obawiam się czy to był jednorazowy sex ?? Miała ochotę na odrobinę bliskości a byłem pod ręką.

Gość gość
Troszkę temat zboczył z toru, nie uważacie ??

Widuje ją prawie codziennie ale czemu nie oddzwoni lub nie wyśle smsa?? xxx próbuj, może warto ... jeśli sąsiadka widuje codziennie to zna rozkład jej dnia. Ona pewnie nie wierzy w to, że byłbyś w stanie pokochać ją z obcym dzieckiem i być z nią. Mało która kobieta w takiej sytuacji w coś takiego wierzy ale faktycznie potrzebowała bliskości stąd zdecydowała się na to. Ale nie sądzę, że zależało jej tylko na jednym razie

Gość gość
Ona od zawsze wiedziała że ją kocham. Kiedyś z 12 lub więcej lat temu powiedziała że możemy być tylko kumplami nic więcej! Zawsze miałem jej słowa w pamięci dlatego też byłem zdziwiony że mogłem spać z nią i się kochać. Tym bardziej zaskoczyło mnie to że sama chciała bym zakończył w niej i to nawet 2 razy. Jej uśmiech i zadowolenie było prawdziwe finiszowałem w jej wnętrzu. Dziwi mnie dlaczego teraz nie odzywa się!! Wszystko bym dla niej zrobił Ona to wie!

jeśli jest taka i nie potrafi to docenić to odpuść i na prawdę znajdź sobie inną dziewczynę. Dam ci dobrą radę od doświadczonego faceta. Nie wchodzi się wiele razy do tej samej wody bo zmarnujesz życie na adorowanie i angażowanie się w związek z kobietą, która jeśli nie kocha i nie ceni i tak w końcu cię zostawi. Jeśli mężczyzna wyznaje miłość kobiecie, chce się związać z nią na zawsze i na dodatek być ojcem dla jej dziecka, które spłodził inny facet i ją porzucił bo nie był w stanie sprostać tej sytuacji to raczej żadna normalna kobieta nie miałaby wątpliwości co do wartości takiego mężczyzny. Myślę, że jest bardzo wiele kobiet, które samotnie wychowują dzieci, są spragnione miłości mężczyzny, który zarazem zaakceptowałby jej dziecko jak własne. Jeśli ona ignoruje cię i tak traktuje to odpuść. Bo jako wartościowy i zdolny do miłości facet na pewno znajdziesz miłość na którą zasługujesz. Ta nie zasługuje na Ciebie. Możesz to, co napisałem sobie wydrukować, wysłać jej i zakończyć tą znajomość. Taka moja rada.

Gość gość
Moim zdaniem jako kobieta myślę że Ona kieruje się tym że nie jest jeszcze pewna czy chce być z tobą . Oddała się tobie gdyż brakowało jej bliskości męskiego ciepła i sexu A z tego co wnioskuje nie jesteś w jej guście!! Lecz wie że może na tobie polegać!! A na facetach z którymi była kochała zawiedli na całego. Potrzebowali ją tylko do seksu. Ty z tego co widzę jesteś inny chcesz jej dać zabezpieczenie stabilność uczucia zaufanie oraz miłość. Gdyby nie lubiła cię zupełnie z całą pewnością nie oddała by ci się cała A to że pozwoliła byś doszedł w jej łonie Coś znaczy!! Moim zdaniem to był taki test jak się sprawdzisz jako partner i przyszły Ojciec!! Myślę że w niebawem się odezwie.

Gość gość
Ciężarna pijaca piwo jest dla mnie określona. O seks nie chodzi.

Ciężarna pijaca piwo jest dla mnie określona. O seks nie chodzi. xxx dobrze zauważyłaś/łeś i masz rację. Nie pije się alkoholu w ciąży. Daj sobie z nią spokój. Jak nie jest pewna czy cię chce to nie marnuj na nią już czasu i energii. Odpuść

Gość gość
fajowo www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość gość
Panowie zauważcie że owa Kobieta jak pisał autor postu wypiła piwo smakowe czyli o niskiej zawartości alkoholu bub też bez alkoholu. Nie sądzę by aż taka bezwzględna była ale też nie wykluczam że jest jak piszecie. Sama byłam w identycznej sytuacji!! Związałam się z przyjacielem a z czasem przekonałam się jakim jest wspaniałym Ojcem i mężem.

Gość gość
Piwo smakowe zawiera alkohol.:O Kiedy byłam w ciąży nie brałam alkoholu do ust. Kobiety, dbajcie o swoje dzieci,to tylko 9 miesięcy bez alkoholu jeśli nie będziecie karmiły piersią :O

Gość gość
Mmm czy jakiś facet tutaj też to lubi?;);)

Gość gość
Ale co ma lubić ?? Do gościa z 15 : 22 !! Sex z pewnością każdy lubi za równo facet jak i kobieta!! Natomiast mało jest takich jak Gość który tu pisze i chce się z wiązać z kobieta z dzieckiem a raczej która jest w ciąży nie z nim!!