Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WIERSZ O KULSONIE układają wszyscy kafeterianie

Polecane posty

Gość gość

Kiedy Kulson rano wstaje mama mu śniadanie daje, dwa jajka i paróweczka, to wszystko jest dla syneczka, żeby Kulson siłę miał, żeby wszystkich pałą lał (czekam na ciąg dalszy)

Gość gość
Stoi Kulson na ulicy Zerka w oczy "topielicy" Ta panienka jest wesoła Zaraz, zaraz ktoś mnie woła ? Siadaj Kulson !pilnuj ludzi ! To agresję w chłopie budzi Ale awans obiecują No i media obsmarują. Cóż, ten "rozkaz" wykonany A nasz Kulson w Polsce znany.

Gość gość
A kto to jest Kluson w ogole? ;)

Gość gość
Pewno jakiś nowy pseudo raper co się chce wybić na youtubie, gówniarzeria teraz takiem chłamem się podnieca.

Gość gość
21:16 i 21:19, Kulson to niby pseudonim kolegi jakiegoś policjanta z Poznania; policjant wrzeszczał do kobiety: Siadaj kur.. a potem kłamał, że wołał do kolegi: Siadaj Kulson (Kulson to podobno ksywa tego drugiego policjanta).

Gość gość
Mydlenie oczu, wołał do kogoś: siadaj k***o a teraz sie tłumaczą, że to było siadaj Kulson.

Gość gość
O co chodzi z tym kulsonem? Który świeci nosem jak neonem. Coś widziałam na demotach Ale nie wiem -co to za głupota? Niby kulsonem był ba zdjęciu Ale nie miał Moni w objęciu Za to po bokach policjanci stali I kulfona jak kryminalna za ręce trzymali. Będę wdzięczna za odpowiedź Liczę na konkretną spowiedź.

Gość gość
Kulson na kafe przybywaj i swą pałką nam pokiwaj

gdy kulsona w aucie widze to już w oczach mam kur'wice nie ma to żadnego fachu a w policji szuka laku kulson w szkole był lubiany bo zakuwał się w kajdany wiem że rymy moje słabe więc spier'dalam r'uchać mame

kulson idzie se ulicą z zaczerwioną potylicą co się stało ty kulsonie że twe ciało całe płonie czyżbyś miał coś na sumieniu że kucnołeś sobie w cieniu...

Gość gość
Może to do zrymowania Ale straszna GRAFOMANIA :-o