Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dash Rysiu

Nocna jazda do oceny część 2 :)

Polecane posty

Gość gość
Liczyłam na inną odpowiedź .... to weź i kop :D

Gość gość
No widzisz, a ja ciągle jestem karana, a najbardziej w necie. Dziś już 3 blokady, jak tak dalej pójdzie to boxów mi zabraknie i jedyne gdzie będę jeszcze mieć wolny wstęp to wszelakie gry internetowe, bo tam póki co w ogóle nie bywam. Ja pikole uwzięli się na mnie :-O

Ja kiedyś przez blokady robilem maile w stylu heheznofuban :D Zapraszam pogramy razem ;p

Gość gość
Dzięki za zaproszenie, ale jeszcze tak mi na dekiel nie wali żeby o 7ej rano wstawać do grania :D Po za tym ja jestem tu "mimo wszystko", a tam nie jesteś sam ;)

Gość gość
"heheznofuban" - e, dzięki Rychu za pomysł. Też se takiego założę i przy każdym banie będe dodawać na końcu kolejną cyfrę - czyli będzie wersja nielimitowana :D

Gość gość
Dash Rysiu dziś Ale to nie trzeba koniecznie o 7. x Doczytaj z końcówką "Po za tym ja jestem tu "mimo wszystko", a tam nie jesteś sam ;)

Gość gość
Rychu z Tobą to jest tak, szybko jeździsz, ale wolno myślisz :D wybacz za szczerość, dam cukierka na pocieszenie :)

Gość gość
No widzisz, czyli jesteś wśród najlepszych :) A jak tam granie, działacie już coś z Klaudią? I czy ona wie, że działasz na takim forum jak kafe?

Gość gość
Ojeju a właśnie miałam plan :D żebyś ją do nas ściągną. Ja na prawdę nie wiem czego Ty się wstydzisz, bo ja np. codziennie czyszczę pamięć żeby się nie wstydzić swoich osiągnięć na forach ;p

No ja tu wbijam przez Incognito :D Kazdy ma jakies tajemnice w koncu. Jakie zycie takie tajemnice :D

Gość gość
Ej "pomidor" dajesz nam tu ofertę nie do odrzucenia, ale ja i bez tego jestem idealna :D x incognito też można, ale jakoś dołuje mnie ciemna oprawa stronek

Gość gość
To też fakt, ja i tak na maxymalnie wyciemnionym lecę, bo oczy już nawalają, mimo iż wyżej napisałam, że wszystko ze mną ok. I co grasz tam już w coś? Mów bo zaraz idę spać, am ciekawa :)

Gość gość
Ok, to baw się tam dobrze ;) Branoc.

Gość gość
Spoko, zdążyłam w tym czasie zjeść zimną pizze, krokiety, kawałek ciasta, naleśniki itd :D pa

Gość gość
No to znowu coś nas łączy... ;p (mnie już tu nie ma).