Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet 2 spotkania czy coś z tego bedzie

Polecane posty

Gość gość

?poznalam kogoś 2 razy się spotkaliśmy. Wydaje się być dobrym człowiekiem. Pociąga mnie w nim poczucie humoru ,taki spokój i opanowanie ,pogoda ducha. Nie jest do końca w moim typie ale też nie odrzuca mnie od niego bo np podoba mi się jego postura.Ale tez nie doszło jeszcze do kontaktu np pocalunku nawet w policzek czy przytulania wiec nie wiem jakbym na to zareagowała czy byłoby mi dobrze.poza tym jeśli facet na 2 spotkaniu nie dąży do bliskości to o czym to świadczy? Dodam że jest już dojrzałym mężczyzna wiec raczej zahamowań nie ma.

Gość gość
świadczy o tym, że jest nieśmiały!

Gość gość
"Dodam że jest już dojrzałym mężczyzna wiec raczej zahamowań nie ma." A co jak stary to nieśmiały już być nie może? Czy sobie chcesz na siłę wmawiać, że mu się nie podobasz? To wawiaj sobie dalej.

Gość gość
Nie wiem może faktycznie nieśmiały. Ale z drugiej strony wygadany zabawny. Spotykałam się z bardziej nieśmiałym a jednak szybciej dochodziło do pocalunku chociażby w policzek na pożegnanie czy zwykłego przytulenia.

Gość gość
I co z tego, że wygadany? Wygadany może być, ale fizycznego konkretnego ruchu z powodu nieśmiałości już nie zrobi. Też jestem wygadany, ale jak bym miał przycisnąć dziewczynę i ją pocałować, to chyba bym zszedł na zawał... :O

Gość gość
A ile masz lat? Po 40stce raczej nie jesteś.

Gość gość
prawie 31

Gość gość
I co nigdy nie przytuliłes do siebie dziewczyny?

Gość gość
Pierwszy nigdy, ale gdy dziewczyna mnie np pierwsza przytuliła, to już później nie miałem oporów i ja wychodziłem z inicjatywą.

Gość gość
Dziewczyno jeśli to dla ciebie problem to sama go przytul czy daj mu buziaka w policzek na pożegnanie, a nie zawracasz tutaj \d\u\p\e\ problemami jak u nastolatki :O

Gość gość
Uważam ze to jednak facet powinien pierwszy dać buziaka na przywitanie czy pożegnanie . Jeśli nie robi żadnego kroku w kierunku bliskości to nie chce się narzucać.

Gość gość
Nie ma żadnych sygnałów z jego strony ze chce bliskości wiec nie będę się wychylac.

Gość gość
22:19 t osię nie wychylaj i nie narzucaj i bądź starą panną do końca życia - twoja sprawa.

Gość gość
Kurcze a czy wszystkie mężatki pierwsze inicjowaly bliskość fizyczna? Wątpię. We wszystkich moich związkach zawsze facet pierwszy dał buziaka czy chwycił za rękę na spacerze.

Gość Carycka
E, Mloda, a co ty chcesz zblizen na 1,2 randce? Przeciez dopiero sie poznaliscie.

Gość gość
Nie jestem młodą. I nie chodzi mi o nie wiadomo co się o taki zwyczajny gest jak buziak w policzek na pożegnanie czy przywitanie. Nie chce być źle zrozumiana nie chodzi mi o seks na 3 spotkaniu bo nie jestem łatwa co to to nie.

Gość Carycka
Poprostu niektorzy ludzie nie robia "tych gestow" , czyli buziak, dotykanie, z obcymi osobami. To dopiero 2 spotkania. Niektorzy potrzebuja czasu, blizej sie poznac, powoli wchodza w intymnosc. No i prawidlowo.Dobra wiodomosc kochana, on nie jest typowym ru/chaczem

Gość gość
Może nasz rację. Może powinnam się cieszyć ze nie jest z tych co na 2 spotkaniu idą z kobietą do łóżka. Ale martwi mnie to że np po spotkaniu nie powiedział mi nic miłego dotyczącego mojej osoby. Ale wyraził chęć kolejnego spotkania .zawsze jak się spotkałam z kimś to miałam jakieś informacje zwrotne ze mężczyzna jest zainteresowany jakieś komplementy a tu nic.