Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak jest zbyt przystojny

Polecane posty

Gość gość

czuje sie przy nim jak kopciuch. Praktycznie wszystkie dziewczyny sie za nim oglądają. Nie moge z nim spokojnie przejsc ulica bo kazda sie na niego gapi. Dzisiaj w biedronce to nawet facet sie na niego jopił tak, że aż jego dziwczyna musiała go szturchnąć. Mam juz dosyc bo mnie to meczy. Niby mówi że mnie kocha i jestem jedyna ale ja chyba jestem zbyt zazdrosna o niego i mnie to niszczy od wewnątrz. Co mam zrobić?

Gość gość
wypuścić go ze złotej klatki

Gość gość
ile wy macie lat? i przede wszystkim jak on wygląda?

Gość gość
Ja jest taki to nie będziesz miała z nim dobrze.Baby same będą właziły mu do łóżka,znam życie!

Gość gość
zostaw go, bo tylko sie wykonczysz psychicznie

Gość gość
To prawda ,baby same beda sie pchaly.A ty jesli teraz czujesz sie jak kopciuszek to z czasem bedziesz czula sie jeszcze gorzej...bedziesz chorobliwie zazdrosna jak zacznie sam z kuplami wychodzil a jak bedziesz widziala ze na jakos super kolezanke to tez bedziesz zazdrosna mimo ze facet bedzie ci mowil ze tylko ty i ty sie liczysz.Pierwszy kryzys i facet siedzi w lozku z inna kobieta.Wiesz nie ma nic gorszego jak przystojny facet ktory jest swiadomy swojej urody.. Wymiksuj sie z tego zwiazku,najwazniejsze to czuc sie wyjatkowo przy boku mezszczyzny.

Gość gość
mi jest ciężko uwieżyć że on jest aż tak przystojny, że każda na niego leci. Nie wiem jak on może wyglądać żeby nawet faceci sie na niego patrzyli. Przesadzasz chyba.

Gość gość
Z atrakcyjną samicą nieraz tez są szopki.Taka zna swoja wartośc i używa "życia" :D

Gość gość
ja mam 29 on ma 31 lat. No jest bardzo przystojny, typ południowy dopóki się nie odezwie to można pomyśleć, że nie jest Polakiem, do tego potrafi się ubrać i zachować.

Gość gość
pewnie i tak już ciebie zdradza. Rzuć go!

Gość gość
przystojni faceci czesto zdradzaja

Gość gość
Dobra, ale może być i przystojny i jednocześnie mieć kręgosłup moralny. Nie jego wina, że inne za nim patrzą, ważne, żeby to on nie patrzył za innymi. Przystojny nie równa się zawsze zły moralnie... Każdą Ci tu go rzucać. Czemu? Bo przystojny? A może szczerze Cię kocha... Moim zdaniem problemem jest tu Twoje zbyt niskie poczucie własnej wartości. Popracuj nad sobą. Zapisz się na siłownię, kupuj ładne ubrania, kobiece, dbaj o siebie, nie zaniedbuj się. Wypisz na kartce swoje pozytywne cechy charakteru i z wyglądu i czytaj codziennie sobie. Uśmiechaj się do ludzi. poczujesz się lepiej i będziesz szczęśliwa w związku

Gość gość
a ja nie wierze, ze kazda sie na niego gapi. ja bym nie spojrzala, bo nie podobaja mi sie takie typy:D

Gość gość
pewnie przesadza gość jest pewnie co najwyżej przecietny

Gość gość
Albo przywyknij albo go zostaw :D później może być gorzej bo faceci często są jak wino. A moze tak się "cenisz" że stawiasz go na piedestal i dlatego wydaje ci się boskim Alvaro.

Gość gość
gość wczoraj typ południowy dopóki się nie odezwie to można pomyśleć, że nie jest Polakiem, Wystarczy że ktoś krzyknie za jego plecami "to zamach" i go zastrzelą. Lepsze to, niż miałabyś patrzeć jak jakaś obca suka się z nim wyciera.

Gość gość
gość dziś w sumie to bardzo często go biorą za jakiegoś islamistę, bo ma tez brodę. No co nie zmienia faktu, że dzisiaj będąc z nim na zakupach znowu przechodziłam katorgę. Nawet kasjera, która chyba była koło 60 do niego głupio zagadywała a dla mnie była zwyczajnie chamska i opryskliwa. A on się głupio tylko do niej uśmiecha. Pokłóciłam się z nim przez to

Gość gość
zostaw go. jak jeszcze faceci sie na niego patrza to pewnie krypto gej. Zdradzi cie z pierwszym/pierwsza lepszą (o ile juz nie robi tego) bo pewnie ma geny araba skoro nie wygląda jak Polak.

Gość gość
Mysle ze masz problem ze sobą. Masz niska samoocenę i przez to czujesz sie jak kopciuch.

Gość gość
00.09 chyba żyjesz w świecie komedii romantycznych... Życia nie znasz, nie wiesz chyba jacy są dzisiejsi faceci. Jak jest przystojny i świadomy tego to prędzej czy później zdradzi.

Gość gość
dokładnie. A gdzie pracuje? Bo przeciez nie wiesz czy moze ma kolezanki na boku a Ty jesteś tylko głupią co mu gotuje, sprząta i pierze.

Gość gość
znam przystojnych facetow ktorzy sa wierni.

Gość gość
20.38 bo oni tak mówią o sobie, że są wierni, wiec wierzysz? :D Czy może im zaglądasz do łóżek? Co do faceta nigdy nie ma pewnosci. Zresztą mogą być wierni przez 2-3 lata jak utrzymuje się jeszcze ten stan zakochania, ale potem już jest rutyna i będą zdradzać, jeśli trafi im się okazja.

Gość gość
Nie słuchaj tych ciotek. Zainwestuj w siebie. Zostaw sprawę zdrad i zazdrości. Żeby czuć się dobrze i bezpiecznie w życiu trzeba pracować przede wszystkim nad sobą. Zobacz siebie i swoją wartość dziewczyno. Każdy ma w życiu jakieś bonusy, ale to co ważne i piękne wypracowujesz Ty sama. Kompleksy to najgorsze diabły, które będą Ci podpowiadać jak zniszczyć siebie. Moja rada.

Gość gość
Jest czarny i ma dużą parówe.

Gość gość
Znałam taka parke. Facet przystojny, ona, zadbana, ładny makijaż (kosmetolog) szczupła, ale uroda mnie nie powaliła i przy nim wypadała jakos blado, byłam jedna z wielu osob, które odnosiły ważenie, ze dla niej za ładny. Ta dziewczyna, z zamożnego domu, otworzyła swój salon, po prostu laska przy kasie. Rozstali sie, ona zerwała, bo sie okazało, ze ten ksieciuniu wyśmiewał sie z niej przed kumplami i cieszył, ze go sponsoruje, ze Taka głupia itp. Takze, czytając takie tematy, zawsze mi sie nasuwa wspomnienie tej pary.

Gość gość
jest prawnikiem, pracuje w dużej kancelarii. Teraz normalnie wariuję, bo piątek a on niby ma duzo pracy i mowi ze wroc***ewnie grubo po północy. A co jesli mnie zdradza a ja faktycznie jestem tylko do sprzatania?

Gość gość
Czemu się na nim tak koncentrujesz? Wyobraź sobie odwrotną sytuację to Ty jesteś piękna, a Twój facet przeciętny czy wolałbyś zazdrosnego, skupionego tylko na Tobie zakompleksionego nieszczęśnika czy zadowolonego z siebie, ambitnego, mądrego człowieka? Co Ty masz z siebie, jak tak siedzisz, jesteś zazdrosna i tyle, a co w drugiej kolejności ma z Ciebie Twój facet skoro zachowujesz się jak jego cień i niania. Rozwalasz ten związek na własne życzenie.

Gość gość
Droga autorko, prawnik, który ma dużo pracy moze siedzieć pobgodzinach W DOMU!! Scieme wali, ze w robocie jest! Znam to środowisko! Mam cos do zrobienia to wieczorami robię, ale w swoim domu!! Szkoda mi Ciebie, bo raczej marnujesz przy nim swoj cenny czas i jedyne życie.