Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieterminowa pensja l4 ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam, Czy któraś z obecnych tu kobiec miała w ciąży problemy z pracodawca, a dokładniej z nieterminowym wypłacaniem przez niego wynagrodzenia?? Na zwolnieniu, jestem od 2 miesiąca ciąży przez problemy związane z nią. Na początku nie było żadnego problemu z wypłata wynagrodzenia, zaczęło się to po 2 miesiącach.. dochodzi do tego,ze wypłatę za np. Sierpień otrzymałam w październiku.. Czy mam jakieś prawa? Wiem, ze pracodawca odlicza sobie moje wynagrodzenie od ZUSu wiec kasa należy mi się bez dwóch zdań czy wyrzutów sumienia. Każda mama lub przyszła mama wie, jak bardzo potrzebne są pieniądze przy oczekiwaniu na dzieciątko. Czy któraś z was była w podobnej sytuacji? Jak mogę sobie pomoc.... meczy mnie ciagle upominanie się... zwłaszcza ze moja wypłata nie jest duża.

Gość gość
Ale po 33dniach ciaglego zwolnienia placi juz zus a nie pracodawca chyba ze to duza firma i jest duzo pracownikow to wtedy rzeczywiscie pracodawca. Ja mialam problem wlasnie z zusem pierwsza wyplate dostalam po 2,5 miesiaca ale za to od razu ponad 3 tys i poznej zaczela sie ciaglosc

Gość gość
zgłoś to do ZUSu