Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada czy ciężko żyć z ta świadomością ?

Polecane posty

Gość gość
Osobiście z pkt laika nie widzę różnicy w skutkach pomiędzy imprezowiczem a kolega. Może powinienem być dumny ze wybrała kolegę ? :D

Gość gość
A może powinieneś przestać o tym myśleć, przestać oceniać, zamknąć ten rozdział i ruszyć dalej? Z nią albo bez niej.

Gość gość
A jakie to skutki, bo nie rozumiem?

Gość gość
Ile można o tym pierniczyc? Jeden się bzyka, drugi mniej, trzeci w ogóle i kogo to obchodzi? Temat był nie o tym bo spanie z kimś w przeszłości to nie zdrada.

Gość gość
12.41 Dokladnie. Ja też byłam w zwiazkach, przed poznaniem mojego męża. I co może powinien iść mnie zdradzić, bo miałam wcześniej kogoś? Albo ja jego, bo też miał inne dziewczyny?

Gość gość
Dla niego to zdrada bo zrobiła to bez związku. Taki typ faceta. I on chce ją zdradzić, bo przespała się z facetem bez związku. Więc teraz on chce ją zdradzić i przespać się z kimś bez związku, żeby ją 'ukarać"?

Gość gość
Twoja zasada brzmi ze jeśli masz ochotę i nadarzy się okazja i wszystko bd sprzyjać to skorzystasz z takowego sexu. Ja nie mam nic przeciwko takim ludzia niech się bzycza jak im pasuje. Ale ja osobiście nie uważam tego za potrzebę której nie mogę pochamowac lub coś czemu nie mogę się oprzeć na poczet kogoś kogo bd naprawdę kochać.. i do momentu kiedy to niedotyczy mojej osoby mam to gdzieś.. To co robisz świadczy o Tobie to jak się prowadzisz tez ma znaczenie. Jeśli jesteś kobieta wyzwolona szukaj wyzwolonego faceta.. ma to sens ?

Gość gość
Dla niego zdrada aha. To on ma problem i jest niedojrzaly do związku. Jeśli tak go dotyka czyjąś przeszłość to niech poszuka dziewicy w kościelnej oazie... Chyba że rzeczywiście całe miasto w jej pochwie gościli to wtedy można zrozumieć takie zachowanie.

Gość gość
i dlatego chcesz ją zdradzić?

Gość gość
Autorze tobie psychiatra jest potrzebny a nie zemsta w postaci zdrady.

Gość gość
To faktycznie nie ma sensu

Gość gość
To nie jest zemsta... Nikt się o tym nie dowie

Gość gość
Lecz się chory zj***e.

Gość gość
O nieeee obraził mnie nieznany gość na forum :((( :D

Gość gość
No pewnie stary idź i zdradz. Ale jeśli myślisz, że to się nie wyda to żal mi ciebie. Karma wraca

Gość gość
Ciekawe z kim zdradzisz, skoro nie uprawiasz seksu bez zobowiązań?

Gość gość
Wszyscy tu uważają ze to nic strasznego. Ja myśle ze to jest mega słabe... Żeby przestało mnie to bolec muszę dołączyć do waszej grupy.. Wtedy bd mógł żyć ze świadomością ze zrobiłem coś równie słabego i nie mam prawa się nikogo czepiać. Zrobię sobie przerwę w związku... 2 tyg wystarcza. Czemu pytacie z kim to zrobię ? Myśle ze to jest najmniejsze zmartwienie.

Gość gość
Naprawdę jest Ci psychiatra potrzebny. A jeśli z tą dziewczyną ci się nie uda i rozstaniecie się, znajdziesz inna i znowu się dowiesz, że twoja nowa dziewczyna uprawiala seks bez zobowiązań z kimś, to też ją "ukarzesz"?

Gość gość
Widzisz, ja nigdy nie uprawiałam seksu bez zobowiązań, a nie widzę go jako czegoś złego :)

Gość gość
Wtedy jak już napisałem nie bd miał prawa się czepiać...

Gość gość
I ja nikogo nie karam.... Robię to tylko żeby pomoc sobie zrozumieć pewne sprawy

Gość gość
Zrób jak uważasz. To i tak twoje życie i decyzja. My ci powiedzieliśmy, że to nie powód aby takie coś robić ale to ty będziesz musiał z tym żyć. Ty i twoje sumienie.

Gość gość
Dziekuje Wszystkim za rozmowę !