Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdansk, stare miasto

Polecane posty

Gość gość

Polecicie jakieś dobre restauracje na starówce w Gdańsku? Gdzie warto się wybrać, a gdzie lepiej nie?

Gość gość
Byłem dość krótko po emisji kuchennych rewolucji w Panoramie w Zieleniaku i podobało mi się co tam zobaczyłem i posmakowałem. Wszystko mają tutaj na wyższym poziomie – wystrój, obsługa, jedzenia, a przy tym mogę powiedzieć że ceny są umiarkowane, w każdym razie jadałem w restauracjach o wiele niższym standardzie gdzie ceny były zbliżone a nawet wyższe.

Gość gość
No Panorama na starym mieście nie jest .Ja polecam Kos na Piwnej to akurat w samym sercu Starówki .Tawerna Dominikanska na Targu Rybny to jest nad samą Motlawa . A gdzie się najlepiej wybrać tez bez żartów. TO bar Turystyczny na Szerokiej latem nie ma gdzie usiąść.

Gość gość
No i jeszcze w Kubickim było swegoswego czasu dobre jedzenie no ale tam jest troszkę drogo.

Gość gość
Ja też polecam restauracje Panorama

Gość gość
Warto także będąc w Gdańsku zajrzeć do restauracji StaraStocznia. Moim zdaniem i zdaniem moich znajomych jest to najlepsza opcja na jedzenie w Gdańsku, bardzo polecam.

Gość gość

Na kilku przyjęciach rodzinnych miałam catering zamawiany przez panoramarestauracja.pl i bardzo fajna współpraca. Dużo oryginalnych przekąsek, a za kolejnym zamówieniem to już nawet nie precyzowałam swoich potrzeb, tylko liczyłam na kreatywność i to się zawsze sprawdzało.