Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyszłaSynowa

PREZENT DLA TEŚCIOWEJ

Polecane posty

Gość PrzyszłaSynowa

Moja przyszła teściowa ma nie długo urodziny 46 lat kończy. Mam problem co jej kupić bo jest bardzo wybredna. .Myślałam już o karcie podarunkowej żeby jej dac na paznokcie ponieważ sama jestem stylistyką i właśnie taką kartę żeby przyszła do mnie. Alee nie wiem bo ona jest taka że zrobi raz w roku i nie robi w ogóle i później do wszystkich gada że każdy ma ładnie tylko nie ona. .ale że nie chce sobie niszczyć paznokci. Ciężki ma charakter . Zawsze jak dostaje prezent ogląda z dokładnością i komentuje jak coś nie tak jest. Może miotłe? :D żeby odleciała na niej do swojego dziwnego świata? :D

Gość gość
Hahaha, gdyby dostała miotłę to nie mogłaby przynajmniej narzekać na banalność prezentu... ;) A może podejrzyj w łazience czy nie kończą jej się ulubione perfumy? Zawsze dobrym wyjściem jest też wysłanie kwiatów - być może będzie na tyle mile zaskoczona niespodzianką, że nie pomyśli o szukaniu dziury w całym ;). Ja korzystałam raz z https://telekwiaciarnia.pl/ i wszystko poszło zgodnie z planem, więc mogę spokojnie polecić.

Gość gość
PrzyszłaSynowa wczoraj Nie kompromituj się,zrób swojej mamusi pazurki bo pewnie ma tak ostre jak jej córcia która nie wie jak dojechać matce chłopaka to aż znalazła się na kafeterii.Zapewniam cię ze ta kobieta sr.....na twój prezent i na takiego prostaka:) przyszłą synową.